November 7, 2011

Η παρθενορραφή πέτυχε!


Η παρθενορραφή που έκανε χθες το σάπιο πολιτικό σύστημα, πέτυχε!  Τα δύο κόμματα που μας οδήγησαν σ' αυτό το σημείο θα εμφανιστούν στις επερχόμενες εκλογές ως άσπιλες κι αμόλυντες παρθένες.  Έτσι, μας προέκυψε κυβέρνηση με "σωστό" και πρέποντα πρωθυπουργό.  Αντί να έχουμε γιαλαντζί υπεύθυνους για την οικονομία (όπως ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος) τώρα θα έχουμε έναν αυθεντικό τραπεζίτη για πρωθυπουργό, τον Παπαδήμο.  Ο οποίος θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του γι' αυτό που έχει μάθει να κάνει και έκανε πάντα, να στηρίζει τα συμφέροντα των τραπεζών.

Ο Παπαδήμος δήλωνε μέχρι πρόσφατα ότι το κούρεμα του χρέους θα ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα.  Γιατί διέβλεπε το κίνδυνο για τις τράπεζες.  Το γεγονός ότι εξαθλιώνεται ο κόσμος ενώ τα δάνεια που παίρνουμε χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των δανείων.  Ο Παπαδήμος, κατά τον ΓΑΠα, είναι αυτός που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα.  Για τους τραπεζίτες.

Ο "αντιμνημονιακός" φερετζές του Σα(χλα)μαρά χθες ξηλώθηκε.  Έτσι, ενέδωσε κι αυτός στις πιέσεις των δανειστών στο σχηματισμό κυβέρνησης "ξεπλύματος" του συστήματος.  Η προσπάθεια του δανειστή προέδρου της Δημοπρασίας να εντάξει στους "κατασκευαστές του πλυντηρίου" και τα δύο κόμματα της Αριστεράς, απέτυχε μετά τη σωστή άρνηση Τσίπρα και Παπαρήγα να συμμετάσχουν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσίπρας δίνει τ' άπλυτα στη μητέρα του κι η Παπαρήγα πλένει στο χέρι.

8 comments:

  1. Α,ηταν σωστή η άρνηση των αριστερόβουλων να μη συμμετάσχουν;
    Τότε γιατι παραπονιέσαι οτι τα δυο άλλα κόμματα κάνανε του κεφαλιού τους;
    Κι οταν ο γαπας έλεγε οτι πανε να τον φάνε συφέροντα τραπεζων και μμε, γιατι δε τονε πίστευε κανένας και τον ειρωνεύεστε και τωρα εσυ λες οτι θα στηρίξει συμφέροντα τραπεζων ο παπαδήμος;
    Και πώς προέκυψε παπαδήμος οταν δεν εχει ακόμα ανακοινωθεί ;
    Θα σου στείλω τον ανθιμο να σε αφωρίσει. Κα(ϊ)λη σου μερα.
    Πάπατζι

    ReplyDelete
  2. Πάπατζι, προσπάθησε να ξαναγράψεις το σχόλιό σου, ώστε να γίνει σαφές και θα σου απαντήσω.

    ReplyDelete
  3. τρικυμία εν κρανίω ο Παπατζι...
    και επί του θέματος ας μην μας διαφεύγει ότι ο φέρελπις γα την πρωθυπουργία τραπεζίτης ήταν ο ευλογήσας τα μετοχοδάνεια και τους κόκκινους κωδικούς που κατέστρεψαν κόσμο και κοσμάκη την αλήστου μνήμης εποχή του μεγάλου σκανδάλου στο Χρηματιστήριο....
    Ως εκ τούτου διαθέτει την αναγκαία εμπειρία να καταστρέψει και όσους τυχόν διασώθηκαν τότε.

    ReplyDelete
  4. Θα μας σώσει ο Samar Ass !
    (Original από το φίλο σου ΒΠ)

    ReplyDelete
  5. Έχει πολύ "καλό" βιογραφικό ο Παπαροδήμος, Αντώνη. Γράφει και τη μεγάλη επιτυχία του με τα greek statistics.

    ReplyDelete
  6. Θα μας σώσει ο Σα(χλα)μαράς Παρατηρητή, τώρα που του φόρεσαν κανονικά το σαμάρι...

    ReplyDelete
  7. Η Γαλλία όπως γνωρίζεις ήδη πήρε κλίση και σε λίγο θα μπατάρει χάνοντας ένα από τα τρία ΑΑΑ. Μετά την Γαλλία ποιό (αλαζονικό και φαταούλικο) κράτος έχει σειρά; Ποιό; Η εμμονή στις παρθενοραφές και στους σαλτιμπάγκους τραπεζίτες θα φέρει πικρά δάκρυα και στις ελίτ. Τότε να δούμε πως το τρίβουν το πιπέρι !
    .

    ReplyDelete
  8. Ο "αντιμνημονιακός" φερετζές του Σα(χλα)μαρά χθες ξηλώθηκε...

    Πάνω απ' όλα η εκτέλεση των εντολών, έτσι κι αλλιώς ξεγραμμένο το είχαν όλοι τους να κυβερνήσουν με εκλογές, οπότε σκέφτηκαν ή τώρα ή ποτέ!! χαχαα! και έκαναν δικομματική χούντα και μας τη φόρεσαν "κορώνα" στο κεφάλι μας!
    Άντε με τις υγείες μας...
    :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...