November 10, 2011

Κούρεμα γουλί

 
Όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και ειδικά χθες το βράδυ, απέδειξαν περίτρανα που έχουν γραμμένο το Σύνταγμα ο αντιστασιακός παππούς, ο ΓΑΠας και ο Σα(χλα)μαράς.  Και οι τρεις το έκαναν παλιόχαρτο.  Ο Παπούλιας μη τολμώντας ν' αντιδράσει (είναι πολλά τα λεφτά Κάρολε) και οι άλλοι δύο για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά τους συμφέροντα και σχέδια.  

Ο ΓΑΠας ευελπιστώντας ότι με τον Πετσάλνικο θα παρέμενε "ζωντανός" στο ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας.  Ο Σα(χλα)μαράς επειδή δεν ήθελε να χρεωθεί όσα θα κάνει η νέα κυβέρνηση, προτιμούσε ένα ανδρείκελο σαν τον Πετσάλνικο στη θέση του πρωθυπουργού. Ανδρείκελο που θα ανεχόταν, μάλλον θα προτιμούσε, να μην υπάρχουν στελέχη της ΝΔ στη νέα κυβέρνηση.  Κι αυτό εξυπηρετούσε τον Σα(χλα)μαρά.

Όλα αυτά δείχνουν ότι οι δύο πολιτικοί, εκτός από γελοίοι είναι και επικίνδυνοι.  Δείχνουν πόσο σάπιο και βρώμικο είναι το πολιτικό σύστημα. Γι' αυτό πρέπει να μην αφήσουμε την ευκαιρία που παρουσιάζεται σήμερα, ν' απαλλαγούμε από αυτούς και τις "αυλές" τους, μια και καλή.   Κουρεύοντας  όλους τους γουλί.  Για να μη μείνει κανένα ίχνος τους.

2 comments:

  1. Βεβαίως, αλλά γιατί μόνο οι δύο; Κι όλοι οι χειροκροτητές τους μαζί!

    ReplyDelete
  2. Άθλιοι, όταν αναφέρω τις "αυλές" τους, αυτό ακριβώς εννοώ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...