December 27, 2011

Κωλοδάχτυλα και κωλοδάχτυλα...



Όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάτι τύποι σαν τον Λάτση, τον Κόκκαλη, τον Βαρδινογιάννη αλλά και κάποιους πολιτικούς, συνοδεύονται μονίμως από μπράβους.  Οι άνθρωποι δικαίως πιστεύουν ότι απειλείται η ζωή τους λόγω των πεπραγμένων τους, που εξαιτίας τους σε μια ευνομούμενη χώρα, θα είχαν καταλήξει ήδη στη φυλακή.

Αντιλαμβάνομαι ότι το κοινό στοιχείο που έχει ο Εφραίμ με τους παραπάνω "κυρίους" είναι η μεγάλη περιουσία που απέκτησε από το real-estate.  Επίσης ξέρω ότι αυτό είναι σύνηθες στον κύκλο του, γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω τον κατάλογο με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του Χριστόδουλου.  Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο εκπρόσωπος του θεού αισθάνεται την ανάγκη να κυκλοφορεί με μπράβους.

Τη χειρονομία του παπά δεν τη σχολιάζω, γιατί το "χριστεπώνυμο" πλήθος προφανώς την  ανέχεται, την ίδια στιγμή που καταδίκασε μετά βδελυγμίας το κωλοδάχτυλο της Αφροδίτης στο εξώφυλλο του FOCUS. Μάθαμε πάντως, ότι υπάρχουν δύο ειδών κωλοδάχτυλα, τα "θεϊκά" και τα ανθρώπινα!

Τα άλλα μέλη του εσμού του Εφραίμ ενοχλήθηκαν από την παρουσία των δικαστικών στο Άγιον Όρος.  Δεν εχοχλούνταν όμως από την παρουσία του Καραμανλή, του ΓΑΠα, ή του Ρουσόπουλου στο Όρος.  Προφανώς πιστεύουν ότι είναι άγιοι άνθρωποι.  Όπως οι ίδιοι...

Το καλό είναι ότι ο Εφραίμ πηγαίνει εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη οι πολιτικοί...

6 comments:

  1. Ε πως να το κάνουμε άλλο να σου βάζει κωλοδάχτυλο η συντηριτικιά Μέρκελ κι άλλο να σου βάζει κωλοδάχτυλο η σοσιαλήστρια Αννούλα.
    Το ίδιο είναι?

    ReplyDelete
  2. Τα θεϊκά κωλοδάχτυλα είναι αρεστά στον θεό. Γι αυτο και μαζεύτηκαν κάμποσοι έξω απο τη ΓΑΔΑ απόψε, ηταν ενα θεϊκό κάτι, που ερχόταν, απο το θεό.

    ReplyDelete
  3. Έχεις δίκιο Λύκε, της Αννούλας το κωλοδάχτυλο σε ρίχνει, ενώ της άλλης...

    ReplyDelete
  4. Tζονάκε, βλέπεις ότι ο Εφραίμ έχει οπαδούς και ανάμεσα στο λαό, εκτός από τα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας. Και ο λαός (έχει) κάλο στον εγκέφαλο. Γι' αυτό πληρώνει χαράτσια. Στο θεό και τους επίγειους εκπροσώπους του...

    ReplyDelete
  5. Αληθινή είναι η φωτό ή μοντάζ; Πώς και δεν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο;

    ReplyDelete
  6. Αληθέστατη είναι Δείμε. Έχω συλλέξει διάφορες εκδοχές της από το διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη αποτελεί δικό μου μοντάζ. "Έκοψα" τους μπράβους.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...