December 6, 2011

Τι κρίμα...

Αισθητά λιγότερος κόσμος στη σημερινή συγκέντρωση (2 για την ακρίβεια, ελέω ΠΑΜΕ, Αλέκας και ανοιχτού πνεύματος) και πορεία.  Ο κόσμος ή έχει απογοητευτεί τελείως από την πορεία των πραγμάτων, ή ελπίζει (το απεύχομαι) ότι ο Παπαδήμιος θα του λύσει τα προβλήματα.  Μετάνοιωσα που δεν πήρα μαζί μου τους σκύλους.  Μια χαρά άνετη βόλτα θα είχαν κάνει...













 Οι μετανάστες ήταν ως συνήθως αρκετοί και με τη συνοδεία τυμπάνων έδιναν τον παλμό στο δικό τους και στα γειτονικά μπλόκς.  Γι' αυτό και η αισιοδοξία του κυρίου της φωτό.


 



Τα ΚΝΑΤ έκαναν πάλι αισθητή τη "σιδερόφραχτη" παρουσία τους, περικυκλώνοντας το μπλοκ του ΠΑΜΕ κι εξασφαλίζοντας τη συνηθισμένη αποχώρηση στο τέλος από το μετρό της Ακρόπολης.  Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι διαδηλωτές έχουμε μικρόβια...

2 comments:

  1. Καλως τον! Προσπαθουσα μερες να μπω στο ιστολογιο σου και μου εβγαζε σημα οτι εχει καταργηθει! Δεν ξερω τι εγινε, χαιρομαι που επανηλθες!

    ReplyDelete
  2. Butterfly, μια προσπάθεια "συμμαζέματος" κάποιων πραγμάτων, οδήγησε στην "εξαφάνιση" του μπλογκ και σε ένα "γολγοθά" 15 ημερών για να το ξαναβρώ. Χάρηκα που σε ξαναβρήκα!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...