January 1, 2012

Μπαίνουμε στην εποχή της κωλοτούμπας!


 
Είχαμε το δάσκαλο της κωλοτούμπας, τον ΓΑΠα.  Μας προέκυψε ο επιμελής μαθητής που ξεπέρασε το δάσκαλο, ο Καρατζαφύρερ.  Και άφησε στη δεύτερη θέση τον άλλο μαθητή, τον προστάτη της ελληνικής οικογένειας με τα τρία "Δεν".  Στην τρίτη θέση άφησε αυτόν που θα μας έβγαζε στις αγορές το 2012.  Τον υπουργό Περιβάλλοντος τώρα με την πισίνα στη Σέριφο. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε και η επιβράβευση του πρώτου μαθητή με θέσεις στην κυβέρνηση.  Έτσι η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έγινε κυβέρνηση πασπαρτού ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ.  Η κωλοτούμπα σε ανώτατο επίπεδο, με πρωθυπουργό τον Παπαδήμιο. 

Αυτός παρ' ότι συνέχισε την ίδια ακριβώς πολιτική, αυτή που έκανε την προηγούμενη χρονιά πολύ δύσκολη, μας είπε ότι και η επόμενη θα είναι πολύ δύσκολη. Ενώ μας είχε πει ότι θα μπαίναμε σε τροχιά ανάπτυξης κι ότι θα είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα.  Αυτό που "καταφέραμε" πάντως είναι να έχουμε μεγαλύτερο έλλειμμα και χρέος. Αυτή είναι πρωθυπουργική κωλοτούμπα. 

Τελικά, το μόνο που αντιστέκεται στις κωλοτούμπες, είναι η επαπειλούμενη χρεωκοπία.  Ό,τι και να γίνει, η χρεωκοπία είναι μπροστά μας.  Η πουτάνα δεν κάνει βήμα!  Τότε αυτοί γιατί κάνουν τόσες κωλοτούμπες, δεν ζαλίζονται;

7 comments:

  1. Ίσως να ζούμε στο Έτος της Κωλοτούμπας ήτοι Έτος της Φενάκης (για να είμαστε πιο επίσημοι)...

    ReplyDelete
  2. Mακάρι Δείμε να το ζήσουμε μόνο ένα χρόνο και να μην πρόκειται για ολόκληρη εποχή, όπερ και το πιθανότερο. Με δεδομένο ότι η εξαπάτηση είναι στο DNA των πολιτικών.

    ReplyDelete
  3. Τουλάχιστον σ΄αυτή την κωλοχώρα δεν κινδυνεύουμε από πλήξη...
    Την κωλοτούμπα του αιώνα θα κάνει ο Μιχαλάκης ο βραβευμένος απ' το FBI μόνιμος υπουργός των κυβερνήσεων ΓΑΠα και Παπαδήμ(ι)ου που ετοιμάζεται μα κηρύξει ανένδοτο κατά των ξένων δανειστών του ΔΝΤ, της Τρόικας και της Μέρκελ με σύνθημα "για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω"

    ReplyDelete
  4. Kάτι τύποι σαν τον Μιχαλάκη, Λύκε, μας σώζουν απ΄την πλήξη. Δεν είναι τυχαίο ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ.

    ReplyDelete
  5. Τώρα αυτή την παραπομπή τι την ήθελες για να με συγχίσεις πάλι με τη φιλενάδα σου...

    ReplyDelete
  6. Λύκε μου ζήτησε το τηλέφωνό σου κι εγώ, ως ευγενής, της το έδωσα. Να περιμένεις τηλεφώνημα!

    ReplyDelete
  7. Έκανες πολύ καλά, εδώ που τα λέμε μου 'χει λείψει αυτό το αγλάισμα της γυναικείας σκέψης.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...