January 4, 2012

Στραβε(μα)λάκας



Είχε πάει με το παιδί του στο Μαίναλο για σκι.  Την ίδια επιλογή είχε κάνει και μια κυρία με το δικό της παιδί.  Κάποια στιγμή τα ελκυθράκια των δύο παιδιών συγκρούστηκαν έξω από το κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού.  Συνέπεια;  Καμιά για τα παιδιά.  Ο Σταβε(μα)λάκας όμως θεώρησε το γεγονός απαράδεκτο.  Αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, να δηλώσει την ιδιότητά του "εδώ Στραβε(μα)λάκας του μεγάλου καναλιού" και να ζητήσει τον αστυνομικό διευθυντή της Περιφέρειας Αρκαδίας! 

Ο τελευταίος έστειλε δύο περιπολικά στον τόπο του συμβάντος!  Προφανώς έκρινε ότι επρόκειτο για "πολύνεκρο δυστύχημα"! Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έστειλε και ασθενοφόρα για τα "θύματα".  Οι αστυνομικοί όταν έφθασαν - και αφού υποθέτω υποκλίθηκαν στη μεγαλειότητα του Στραβε(μα)λάκα  - συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τη μητέρα του άλλου παιδιού και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα!

Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς; Τις παιδικές προσλαμβάνουσες του δημοσιογράφου που, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεσκόνιζε με το σακάκι του την καρέκλα που θα καθόταν ο διευθυντής του, ο Λεβεντογιάννης. Ή τη δουλικότητα της αστυνομίας που σπεύδει αμέσως και "βαράει προσοχές" μονίμως στις απαιτήσεις κάθε επώνυμου κομπλεξικού. 

Πηγή:  Εδώ

UPDATE
Ο Στραβε(μα)λάκας ενοχλήθηκε από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και τοποθετήθηκε γραπτά εδώ.  Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι μιλά για το παιδί του σαν να μην έχει ακούσει ποτέ ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που κακοπερνούν, που δουλεύουν στην ηλικία του γιού του, που τα εκμεταλλεύονται, που σκοτώνονται.  Στέκομαι όμως στην καταγγελία του ότι το χιονοδρομικό λειτουργεί χωρίς άδεια.  Όπως ακριβώς λειτουργεί και το MEGA...
 

12 comments:

  1. Ρε συ, το διάβασα πριν λιγο αυτο, αλλα δεν ειδα να συνέλαβαν την μητέρα του άλλου παιδιού.
    Πάντως εγινε σχεδόν πρώτη είδηση αυτο, ενω αν χτυπούσε το παιδί της άλλης μητέρας με ενα άλλο παιδί άλλου, δεν θα έγραφαν ποτέ τίποτα τα αγαπητά ΜΜΕ.
    Φαντάσου, ειδαι πριν καιρό τυχαία σε ντοκυμαντέρ οτι κάποια πολύ γνωστή ηθοποιός του Χόλλιγουντ ηταν μεσα σε αεροπλάνο που συνετρίβη και τη γλύτωσε, ωστόσο δεν ειδα να εχει γίνει τόσο ντόρος στο αμέρικα λόγω της ηθοποιού, όσο για το ίδιο το συμβάν.
    Μόνο εδω φαίνεται να εστιάζουν σε πρόσωπα της τηλεόρασης, ειδικά της τηλεόρασης !
    Καλημερα.

    ReplyDelete
  2. Ποιος ήταν ο μαλάκας; Και γιατί δεν του τραβάει μία αγωγή η μητέρα και καταγγελία στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, για ταλαιπωρία κλπ;

    ReplyDelete
  3. Από τον τίτλο, Δείμε, νομίζω ότι γίνεται σαφές ποιός ήταν. Για τη μητέρα, υποψιάζομαι ότι βλέποντας την κινητοποίηση της αστυνομίας για ένα τέτοιο συμβάν, φοβάται ν' αντιδράσει.

    ReplyDelete
  4. όλα αυτά μένουν αναπάντητα και τα γνωρίζουν λίγοι...

    ιδέα: ένα κονέ να βρούμε στο αλτερ (τώρα που γυρίζει..) και να γνωστοποιούμε τέτοια θέματα μέσα απτο χαζοκούτι!

    ReplyDelete
  5. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΝΣΟΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ. ΑΥΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ.
    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ.

    ΔΙΑΚΟΣ

    ReplyDelete
  6. Dear Swell,
    σαφέστατα υπονοείς οτι ξέρω και ξέρω ποιούς και τι υπονοείς, ωστόσο δεν ειναι ένας ο φταίχτης, αλλα ολόκληρο παρασκηνιακό σύστημα που τροφοδοτεί όσους πληρώνονται απο αυτό, τα αφεντικά τους και πολιτικούς που πιέζονται απο τα αφεντικά των ΜΜΕ ή και ζητούν χάρες απο αυτούς με ανταλλάγματα.
    ... αυτά.
    Να σκεφτείς οτι άλλοι, του μεγέθους του Λάρι Κινγκ, κυκλοφορούσαν με τα πόδια ανάμεσα σε απλούς πολίτες, ενω εδω, ειναι παραπάνω σταρ. Και αλλού η αστυνομία δεν κάνει διακρίσεις ενω εδω, μάλλον κάνει.
    Δε θέλω να πω τίποτα άλλο σε δημόσιο σχόλιο.

    ReplyDelete
  7. Τζονάκε, αυτή είναι η χώρα που ζούμε. Ένας δημοσιογραφάκος της κακιάς ώρας να κινητοποιεί την αστυνομία κι' αυτή να σπεύδει στην κλήση του ως άνω "κυρίου". Τώρα, το ποιός καλλιέργησε πρώτος αυτή τη νοοτροπία στους νεοέλληνες, τον ξέρεις καλύτερα από μένα.

    ReplyDelete
  8. Κουκαράτσα, πλέον με το διαδίκτυο δεν μένουν για πολύ αναπάντητα. Ενδιαφέρουσα η ιδέα σου για το ALTER.

    ReplyDelete
  9. Διάκε, το όνομά του ήταν σε περίοπτη θέση της λίστας που αναφέρεις. Και όντας πάνω στο καλάμι, είναι φυσικό να πιστεύει ό,τι τον βολεύει...

    ReplyDelete
  10. Οπωσδήποτε δεν είναι ένας Τζονάκε, εγώ αναφέρθηκα σε αυτούς που έδωσαν το "εναρκτήριο λάκτισμα" για την ανάπτυξη αυτής της νοοτροπίας.

    Οι δικοί μας αστέρες-δημοσιογράφοι κυκλοφορούν με μπράβους γιατί είναι "καλά παιδιά" και δεν χρωστάνε σε κανένα...

    ReplyDelete
  11. Σε όλα τους MEGAλοι αυτοί οι MEGAλοδημοσιογράφοι ακόμα και στη μαλακία.

    ReplyDelete
  12. Είναι ΜΕGAλο το καλάμι Λύκε...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...