January 27, 2012

Ο φωτοτυπάς



Όλη τη μέρα ο Παπαδήμιος βγάζει φωτοτυπίες τα χαρτιά που του δίνουν οι Τροϊκανοί.  Και μετά τις μοιράζει στους υπουργούς της "κυβέρνησής" του, λέγοντάς τους ότι αυτά είναι όσα πρέπει να γίνουν άμεσα.  Μάλιστα και σύμφωνα με μια πληροφορία, ο Παπαδήμιος έχει ζητήσει από τον παραλίγο πρωθυπουργό Πετσάλνικο, να του κολλάει βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα επειδή εκτίθεται όλη τη μέρα στα υγρά του φωτοτυπικού μηχανήματος.

Αυτό είναι το σημαντικότερο καθήκον του "πρωθυπουργού".  Γιατί έχει μεγάλη σημασία να μην μπερδέψει τις φωτοτυπίες.  Γίνεται της μουρλής όταν οι φωτοτυπίες των εντολών είναι σωστές.  Προχθές στη Βουλή όταν εμφάνισαν τη διάταξη για το ωράριο των φαρμακείων, οι Πασόκοι δεν την ψήφισαν ισχυριζόμενοι ότι είχε παλιώσει ο γραφίτης του φωτοτυπικού και δεν μπορούσαν να διαβάσουν τη σχετική φωτοτυπία. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν οι φωτοτυπίες μπερδεύονταν και στην ίδια σελίδα εμφανίζονταν διαφορετικά θέματα ή οι σελίδες ήταν σε λάθος σειρά, με αποτέλεσμα να μην ψηφιστεί ένας νόμος.  Φαντάζομαι θα του έλεγε η Μέρκελ "μα ούτε γι' αυτό δεν είσαι ικανός βρε βλάκα;"

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον φωτοτυπά "πρωθυπουργό" να περιμένει να του δώσουν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα χαρτιά που θα φωτοτυπίσει.

4 comments:

  1. Εντάξει, ας μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις από έναν τραπεζίτη σε ρόλο πρωθυπουργού.
    Φαντάσου τον προηγούμενο, που ενώ δεν ήταν ικανός να οδηγήσει ούτε ποδήλατο τον έβαλαν να κουμαντάρει ολόκληρη χώρα!
    Ευτυχώς που τον αντικατέστησαν γιατί ούτε φωτοτυπίες δεν θα μπορούσε να βγάλει και υπήρχε έτσι ο κίνδυνος να μη προλάβει ο Χρυσοχοϊδης να μελετήσει τις εντολές της τρόικας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο προηγούμενος δεν ήξερε ποδήλατο, αλλά ήξερε κανό, δεν ήξερε όμως ούτε ελληνικά. Μύλος το μυαλό αυτού του παιδιού. Μάλλον γι' αυτό τα 'παιξε η Μαργαρίτα κι έγινε ΑΙΓα...

      Delete
  2. Άψογος... Και να σκεφτείς ούτε μετάφραση δεν έκαναν. Απλά φωτοτύπησαν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς έτσι, τα σκανάρουν, τα μεταφράζουν με το google και μετά φωτοτυπίες να φάει ο κόσμος.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...