January 19, 2012

Ανοίγει πάλι το αναψυκτήριο Μαξίμου!



Ανοίγει σήμερα το αναψυκτήριο Μαξίμου.  Μετά από αρκετό καιρό το φιλοθεάμον κοινό θα μπορέσει να διασκεδάσει σήμερα στο γνωστό αναψυκτήριο.  Η παράσταση που ανεβαίνει έχει τον τίτλο "Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών."  Πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ηθοποιοί, ρετάλια της πολιτικής.

Ένα πρόβλημα θα υπάρξει μόνο, το που θα παρκάρουν οι ηθοποιοί του αναψυκτηρίου Μαξίμου, τώρα που η αστυνομία δεν επιτρέπει πλέον το πάρκινγκ αυτοκινήτων πάνω στα πεζοδρόμια έξω από τα κέντρα διασκέδασης.  Ίσως βέβαια η αστυνομία να κάνει τα "στραβά μάτια" γιατί οι ηθοποιοί είναι πολύ γνωστοί από παλιά. Όσο γνωστό, αν και ξεπεσμένο σήμερα, είναι και το αναψυκτήριο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα της παράστασης είναι το χιλιοπαιγμένο "τί θέλει η τρόικα."  Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 10 ευρώ.  Όσοι πιστοί προσέλθετε!

8 comments:

  1. σπληνάντερο σερβίρουν, αλλιώς τι να πάω να κάνω....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε άρρωστε σπληνάντερο σε αναψυκτήριο θες να φάς; Στην Ηρώδου Αττικού είναι και πηγαίνουν οικογενειάρχες, όχι στα Καλύβια που πηγαίνουν μονόχνωτοι λύκοι...

      Delete
  2. Στα Καλύβια δεν πάω γιατί συχνάζει ο φίλος σου ο Πάγκαλος για παϊδάκι και γιαούρτι πρόβειο (μαζί με την τσανάκα) και φοβάμαι τα αδέσποτα κεσεδάκια.

    ReplyDelete
  3. Tί ψύχωση είναι αυτή Λύκε, να θεωρείς όλους τους βρωμοπασόκους φίλους μου; Προσπαθείς να κρύψεις μάλλον τις δικές σου πομπές...

    ReplyDelete
  4. Για την κλήρωση στο τέλος που χαρίζει μισό τέλος ακινήτων δεν είπες τίποτα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ένα ταξίδι στη Σαλαμίνα κληρώνουν Δείμε, με διαμονή σε ξενοδοχείο στα Παλούκια. Όχι το μισό τέλος ακινήτων.

      Delete
    2. Ααααα, δεν τα ξέρω τα Παλούκια...

      Delete
    3. Χάνεις, τα Παλούκια είναι πολύ "γραφικά". Εκεί πιάνουν και οι παντόφλες που έρχονται από το Πέραμα.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...