January 16, 2012

Πραξικόπημα της Deutsche Telekom

Το πολύ κρύο συνέβαλε ώστε στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ο κόσμος να είναι λίγος.  Παρά τις ειρηνικές διαθέσεις του κόσμου, η κυβέρνηση θεώρησε ότι η συγκέντρωση αποτελούσε μια κακή εικόνα για τον Γερμανό ΥΠΕΞ που γυρόφερνε στην περιοχή.  Έτσι διέταξε τον υπουργό ΠΡΟΠΟ κι αυτός τα ΜΑΤ να διαλύσουν τη συγκέντρωση.  Έλα όμως που δεν ήθελαν ο Βεστερβέλε να δακρύσει από τα χημικά και ν' αρχίσει τα "γερμανικά."  Κι έτσι τα ΜΑΤ επιστράτευσαν τα "ειρηνικά" μέσα καταστολής, τις ασπίδες και τις κλωτσιές.  Περικύκλωσαν τον κόσμο κι άρχισαν να τον σπρώχνουν με τις ασπίδες τους.  Όποιος αντιστεκόταν, έτρωγε κλωτσιά από τα "καλόπαιδα" του Παπουτσή.  Ο οποίος, να θυμηθούμε ότι έγλειφε τον Κουλούρη για να τον γνωρίσει αυτός στον Ανδρέα. 

Γυρίζω στο σπίτι και αφού έφτιαξα έναν καφέ για να ζεσταθώ και ν' αρχίσουν να λειτουργούν τα δάχτυλα, κάθομαι στο computer για να ανεβάσω μια σχετική ανάρτηση.  Δεν είχα internet!  Κάνω κάποιες προσπάθειες μόνος μου να λύσω το πρόβλημα, χωρίς αποτέλεσμα.  Τηλεφωνώ στην OTENET.  Έχουν καταργήσει το 801 11 35555 αλλά και το τετραψήφιο 1242.  Καλείς σε αυτά και σε παραπέμπουν στο 13888.  Εκεί που παίρνει ο άλλος για να μάθει το τηλέφωνο του κινέζικου στο Πεδίον του Άρεως, ή του Χ μπουρδέλου στη Φυλής.  Μετά από ατέλειωτη αναμονή βγαίνει κάποιος εκπρόσωπος, του αναφέρω το πρόβλημα και μου απαντά ότι έχει "πέσει" όλο το δίκτυο της OTENET.  Καταλαβαίνω ότι οι Γερμανοί του ΟΤΕ έριξαν το δίκτυο για να μη γράψουμε για τον Βεστερβέλε!  Μην τύχει και στεναχωρηθεί η Μέρκελ!





Μπαίνοντας στην πλατεία από την κάτω πλευρά, έβλεπες τη συγκέντρωση των Σύρων, συν γυναιξί και τέκνοις.  



 


 



10 comments:

  1. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κολλητοί φίλοι μας από το 1941 είναι...

      Delete
  2. Έλα ρε με τόσο κρύο όλο και θα χαλάσει κάποια... κολόνα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι κολόνες ήταν μια χαρά. Ο κώλος τους τους έτρωγε...

      Delete
  3. Το ολο θεμα ειναι να μη βγαινετε εξω με ...κρυο, στην Ελλαδα και ειδικα τις μερες που γυροφερνουν οι.. γκαουλαιτερς παντος ειδους! Σας..προφυλασσουν και δεν λετε να το... καταλαβετε! :)

    Βρηκε και χαλασε και το ιντερνετ,...λογω ημερας! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φαίνεται ότι έχει δίκιο ο Λιακόπουλος. Μας ψεκάζουν και γι' αυτό δεν καταλαβαίνουμε... :)

      Delete
  4. πάντως βρε παιδιά, παριστάνω και την αραβολόγο που να πάρει κι ακόμη δε μ' έχουνε κλείσει στο δαφνί, κάνω διαρκώς ένα λάθος: αντί να πω 'αραβική άνοιξη', λέω 'αμερικάνικη άνοιξη'! τι λάθος κι αυτό! πάντως έτσι μπαίνουμε κι εμείς στο σύστημα του κρατικού προπό: διαδηλώσεις κράτους - διαδηλώσεις λαού, σημειώσατε ένα. πέφτει και το διαδίκτυο, όπως στην υεμένη, στην αίγυπτο, στη συρία, την τουρκία, και αλλαχού, την κατάλληλη στιγμή... είναι που λένε έπιασε κρύο, καιρός για δύο... διακρατικές διακριτικές συμφωνίες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελένη, εμείς μπήκαμε (μας έβαλαν) στο ΠΡΟΠΟ εδώ και πολλά χρόνια: Κεφάλαιο-πολίτες σημειώστε 1 στάνταρ. Τώρα είμαστε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Κι ενώ η κατάσταση είναι αυτή, ο Κουβέλης λέει ότι τα ποσοστά των κομμάτων της Αριστεράς δεν μπορούν να αθροισθούν. Και η Αλέκα λέει ότι δεν συνεργάζεται...

      Delete
  5. Καλά γενικά οι ταχύτητες του ΟΤΕ είναι πολύ αργές!Και εγώ χθες ήθελα να ανεβάσω μια εργασία για το πανεπηστίμιο μου και περίμενα μία ώρα !
    Και αυτο με τον εκπρόσοπο που λέει ότι "έχει πέσει όλο το δίκτυο της OTENEΤ" τι τραγικό που έιναι? Εταιρία του 2012 και δίνει τέτοιες εξηγίσεις?

    ReplyDelete
  6. Καλά ό ΟΤΕ ήταν που ήταν τώρα που τον ελέγχουν οι ΓΕρμανοί έχει απογίνει το κακό. Είναι απαράδεκτο το δίκτυο. Όλο και περισσότεροι πέφτουν σε πολύ χαμηλές ταχύτητες κι οι τεχνικοί τους γράφουν κανονικά

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...