February 16, 2012

Το 4ο Ράιχ είναι εδώ!



Ας το πάρουμε απόφαση. Το 4ο Ράιχ ήρθε για να μείνει. Το έφερε ο αντιεξουσιαστής ΓΑΠας. Για να τελειώσει η Γερμανία αυτό που δεν τελείωσε το 41-44, κάτι που όπως είχε ενοχλήσει τον παππού του ΓΑΠα, ενοχλούσε και τον ίδιο.

Και η τελευταία διαταγή του 4ου Ράιχ είναι: "Επίτροπος και ειδικός λογαριασμός ναι, εκλογές όχι". Αυτό διεμήνυσαν οι Γερμανοί. Μόνιμη παρουσία του επιτρόπου, ο οποίος θα ελέγχει τις δαπάνες. Και δημιουργία του ειδικού λογαριασμού, όπου θα κατατίθενται όλα τα χρήματα από τα μελλοντικά δάνεια και προορίζονται για την αποπληρωμή των παλιότερων δανείων.

Να σημειώσω ότι εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ούτε "κιχ". Γιατί φρόντισαν οι υπό τον Παπαδήμιο τοπικοί γκαουλάιτερ της Αδόλφας Μέρκελ, οι όροι των δανείων να διέπονται πλέον από το αγγλικό δίκαιο. Αυτό "κατάφεραν" οι φοβεροί διαπραγματευτές Παπαδήμιος, ΓΑΠας, Σα(χλα)μαράς, Καρατζαφύρερ και Βενιζέλος. 

Όποιος περίμενε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, κόμματα που ήταν στο payroll της SIEMENS, να αντιδράσουν στις νοσηρές επιθυμίες της Αδόλφας, ήταν απλώς αφελής, για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Αυτούς τους πολιτικούς φροντίσαμε να έχουμε. Και αυτοί οι πολιτικοί δημιούργησαν την ωχαδερφίστικη ελληνική νοοτροπία. Που αρχίζει από τα "γαλάζια και πράσινα παιδιά" και τελειώνει στον Πλοίαρχο του ΠΝ που διατηρούσε αρχείο παιδικής πορνογραφίας. Ενδιάμεσα περιλαμβάνει τις στρατιές του κατασταλτικού μηχανισμού, με ειδίκευση στη διάλυση συγκεντρώσεων, επανδρωμένες από ανθρώπους που δεν έχουν πρόβλημα να πιάσουν τον Γλέζο από το λαιμό. Περιλαμβάνει και μια δικαιοσύνη κατ' όνομα μόνο και με πολύ βαθιές τσέπες.

Όταν ο Παπαδήμιος έλεγε προχθές ότι αντιλαμβάνεται πως τα μέτρα απαιτούν θυσίες, είχε υπόψη του ότι εννοούσε και τη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, που αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί στην Καστοριά, πηδώντας από τον 4ο όροφο; Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που της δημιούργησε το 4ο Ράιχ.

Ένα δεύτερο ΕΑΜ χρειαζόμαστε. Που θα δημιουργήσει μηχανισμούς αλληλεγγύης στις γειτονιές. Όπως το 1941.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...