February 2, 2012

Πέφτουν οι μάσκες...




"Στο τέλος θα πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα τηρήσουμε τις κόκκινες γραμμές ή θέλουμε το δάνειο."  Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο "κυβερνητικός" εκπρόσωπος σήμερα το πρωί στο Megatous.  O Παπαδήμιος βεβαίως είχε πει ότι η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας (εννοώντας τις τράπεζες).  Στη συνέχεια έβγαιναν διάφοροι και μιλούσαν για κόκκινες γραμμές εδώ κι εκεί.

Όλα αυτά μεχρι σήμερα  που ο Καψής έκανε τον τελευταίο, σε μια ατέλειωτη σειρά, εκβιασμό.  Ή ξεχνάμε τις κόκκινες γραμμές ή δεν έχει δάνειο.  Ξεχνώντας κι αυτός να πει ότι το χρειαζόμαστε για να ξεπληρώσουμε τα παλιότερα δάνεια.

Ο υπουργός Καψής του παλαιού ΠΑΣΟΚ φρόντισε, ως γνήσιος Πασόκος, να βάλει τον ένα γυιό του στον Λαμπράκη και τον άλλο, τον αλαφροίσκιωτο, στο Megatous.  Ο Παπαδήμιος προήγαγε τον πρώτο σε "κυβερνητικό" εκπρόσωπο.  Έτσι ο Παντελής αναλύει τις θέσεις της "κυβέρνησης" και ο Μανώλης προσπαθεί (μονίμως ανεπιτυχώς) να τις κάνει πενηνταράκια...



2 comments:

  1. Ο παπαγάλος, του παπαγάλου, το παπαγαλάκι και ο εκφραστής... Ήξεραν ποιον έβαλαν... (το ξέραμε κι εμείς, μεταξύ μας).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kαι βέβαια ήξεραν, τέτοιες επιλογές δεν γίνονται τυχαία. Το παιδί είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του στον Ψυχάρη...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...