February 8, 2012

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Παπαδήμιου



Ο εσμός των πολιτικών αποφάσισε να κάνει τον τραπεζίτη πρωθυπουργό. Με το επιχείρημα ότι ήταν "άσπιλος κι αμόλυντος" (ο τραπεζίτης!) και χωρίς κομματικά βάρη κι αναστολές.  Αυτός θα μας έβαζε στο δρόμο της σωτηρίας και της ανάπτυξης.  Εννοούσαν βεβαίως τη σωτηρία των τραπεζών και όχι του απλού λαού.  Με μέσο την απόλυτη εξαθλίωση των ανθρώπων και την παράδοση του δημόσιου πλούτου στους δανειστές της χώρας.

Όλα αυτά τα κατάφερε ο Παπαδήμιος. Η μεγαλύτερη επιτυχία του όμως είναι άλλη. Είναι το 3% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην τελευταία δημοσκόπηση της Public Issue. Aκόμα κι αν αυτό το 3% "εφευρέθηκε" για τις ανάγκες του Αλαφούζου, αποδεικνύει το γενικότερο κλίμα που έχει δημιουργήσει στην κοινωνία ο Παπαδήμιος με την πολιτική του.

Αυτά που γίνονται καιρό τώρα στον Άγιο Παντελεήμονα, από την αγαστή συνεργασία αστυνομίας και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε λίγο θα τα δούμε να συμβαίνουν παντού.  Γιατί ένα κομμάτι του κόσμου έχει αρχίσει να πείθεται ότι για τα προβλήματά του φταίνε οι μετανάστες και όχι οι αλήτες με τα βαρύγδουπα ονόματα, που παραδοσιακά στην Ελλάδα καλύπτει η δικαιοσύνη.

Με άλλα λόγια, ο Παπαδήμιος κατάφερε να ικανοποιήσει και τον πιο κρυφό πόθο της Αδόλφας Μέρκελ, να δημιουργήσει τις βάσεις για την εξολόθρευση των μεταναστών.


Πηγή φωτό

6 comments:

  1. Και το ακόμα χειρότερο, με τον Παπαδήμιο, είναι που οι τρεις της συγκυβέρνησης θέλουν να μας τον φορτώσουν για κάνα δυό χρόνια ακόμα στην πλάτη.
    Για να ρίχνουμε όλα τα βάρη για την κατάντια της χώρας στον ¨ανεύθυνο¨ Πρωθυπουργό.
    Για να ξεχάσουμε τις δικές τους ευθύνες.
    Κούνια που τους κούναγε…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ. Ιδέα που έχει αρχίσει να καλοβλέπει και ο Σα(χλα)μαράς.

      Delete
  2. Όταν η Αριστερά κοιμάται η Χρυσή Αυγή ξαγρυπνά, στο Δήμο μπήκανε και κατέχουν τη μισή Αθήνα, αν μπούνε και στη Βουλή....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η Αριστερά σε κώμα κι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε στρώμα που της στρώσαμε εμείς...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Η εμφάνισή της, ακόμα κι αν έχω δίκιο και είναι για λόγους συσπείρωσης των συναινετικών κομμάτων, είναι ένα πρόβλημα. Η άνοδος άνω του 1% του εν λόγω σχηματισμού είναι ανησυχητική. Ωστόσο, σε μία κοινωνική κανιβαλιστική και ιδιαίτερα σε περίοδο οικονομικής και πολιτισμικής κρίσης, είναι λογικό πολύ να στραφούν σε εξτρεμιστικές λύσεις. Τα λέγαμε παλιά (πολλάκις), το τρέμουμε σήμερα. Τα ευρωπαϊκό μάθημα δεν το παρακολουθήσαμε.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...