February 14, 2012

Κορόιδα ή τελείως μαλάκες;



Εκβιάσανε τους βουλευτές τους για να ψηφίσουν. Όσους δεν ψήφισαν, τους διέγραψαν. Τρομοκράτησαν τον κόσμο. Όσους δεν φοβήθηκαν και κατέβηκαν στο Σύνταγμα, τους "έπνιξαν" στα χημικά και το ξύλο.  Τα μεσάνυχτα της Κυριακής ψήφισαν το 2ο μνημόνιο. Κι άρχισαν τα επινίκια.

Πριν λίγο ο Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η αυριανή συνάντηση του Eurogroup, γιατί δεν έχουν εκπληρωθεί όλες οι απαιτήσεις που έχουν θέσει οι δανειστές.  Κατέβασαν τα βρακιά, έστησαν κώλο, αλλά τώρα τους ζητάνε και πίπες...

4 comments:

  1. Και μαλάκες και κορόϊδα.
    Το δάνειο δε θα το πάρουμε, ούτε με πίπες.
    Ουτε ξερω τι διαστροφή μπορεί να ζητηθεί.
    Δεν ξερω αν ξέρει κάποιος να μας πει, ετσι ενημερωτικά, άραγε σε άλλο μέρος του κόσμου τα τελευταία 100 χρόνια, εχουν γίνει διαγραφές σαραντα τόσων βουλευτών απο τα κόμματά τους επειδή ψήφισαν κατα συνείδηση ;

    Αν εχει ενα καλό αυτη η ιστορία, ειναι οτι φάνηκε ξεκάθαρα τι επιπέδου ανθρώπους στέλνουμε στη Βουλή, και γιατί. Τους εχω σιχαθεί όλους, αυτο θα σου έλεγα και απο κοντά, και ξέρεις οτι ειχα υπομονή κι ανέχεια περισσότερο απο πολλούς.

    να καεί ... να καεί ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. To δάνειο θα το πάρουμε, είτε με σπέρμα, είτε χωρίς. Απλά γιατί πρέπει να πληρωθούν τα προηγούμενα δάνεια. Έχουμε όμως τόσο δουλικούς πολιτικούς, που ενώ γνωρίζουν γιατί μας δανείζουν, δέχονται αυτός τους ξεφτιλιστικούς εκβιασμούς, γιατί έτσι πηδάνε κι εμάς.

      Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι αρνητική. Πουθενά στον κόσμο και ποτέ δεν διαγράφηκαν 45 βουλευτές σε μερικές ώρες, επειδή ψήφισαν κάτι άλλο από την κομματική γραμμή.

      Το υποψήφιο να καεί κτίριο, έχω προτείνει από παλιά, να μετατραπεί σε μπουρδέλο πολυτελείας. Θα απευθύνεται σε κοινό μεγάλης οικονομικής δύναμης κι έτσι θα αυξήσουμε τα έσοδα από τον τουρισμό για τα οποία "καίγεται" ο φίλος μου, ο Νικητιάδης.

      Delete
  2. Μα οι βουλευτές δεν είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν ό,τι θέλουν, κατά συνείδηση;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ένα άλλο πολίτευμα είναι ελεύθεροι, όχι στο δικό μας.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...