February 11, 2012

Φοβού τους "Γερμανούς" και μνημόνια φέροντας



"Γερμανοί" είναι ο Παπαδήμιος, τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και του κτηνοβουλίου. Σωστά; Σωστά! Και αυτό είναι το άρθρο 13 της σύμβασης που καλείται να υπογράψει αύριο η Ελλάδα:

"Η παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο. 

Το επωφελούμενο κράτος μέλος (δηλ. η Ελλάδα) και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία, έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο μέτρο που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό νόμο". 

Αυτό το άρθρο εκβιάζουν τους βουλευτές τους ο ΓΑΠας κι ο Σα(χλα)μαράς, να ψηφίσουν αύριο. Αυτούς τους πολιτικούς έχουμε στην Ελλάδα. Να μην το ξεχάσω, έχουμε και το δουλικό Πρόεδρο Παπούλια, για να κλείσει το καρέ. Ο οποίος ή δεν διαβάζει αυτά που τον βάζουν να υπογράψει, ή είναι (κι αυτός) άλλος ένας σύγχρονος Τσολάκογλου. 

Λυπάμαι αυτούς που θα γράψουν την ιστορία της σημερινής εποχής. Σελίδα και αντικαταθλιπτικό...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...