March 11, 2012

Δεν βρίσκω λέξεις...




Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις να χαρακτηρίσω τις παπαρολογίες (sic) που ακούσαμε χθες από τα τρία κόμματα του μνημονίου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛάΟΣ. Άλλη μια φορά η πλούσια ελληνική γλώσσα, αποδεικνύεται εξαιρετικά φτωχή προκειμένου να χαρακτηρίσει το λόγο των πολιτικών.

Ο παχύδερμος αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, αφού κατεφέρθη με τα χειρότερα λόγια και απειλές κατά των διοικήσεων των ασφαλιστικών Ταμείων που δεν δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο κούρεμα, μίλησε για την ανάγκη της χώρας να περάσει σε ένα επίπεδο "μετα-αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, στην άμεση δημοκρατία!" Όπου δεν θα υπάρχουν εκπρόσωποι και Βουλή, αλλά οι πολίτες θα αποφασίζουν οι ίδιοι, συμμετέχοντας άμεσα στα πολιτικά τεκταινόμενα.

Ο ΓΑΠας θεωρεί ότι με τη συμβολή του "η πατρίδα έμεινε όρθια". Προφανώς όταν το έλεγε, σκεφτόταν τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανέργους που περιμένουν όρθιοι στις ουρές του ΟΑΕΔ...

H NΔ χαιρέτησε την επιτυχία του κουρέματος 105 δισ. και την ίδια στιγμή δανεισμού 130 δισ.! Ή δεν ξέρουν αριθμητική οι άνθρωποι ή δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν με το μνημόνιο του Ιουνίου... Πάντως ο Σα(χλα)μαράς θεωρεί ότι η χώρα κέρδισε χρόνο. Μέχρι την τελική καταστροφή της... Tο κόλλημα με την κουκούλα συνεχίζεται. Ελπίζω να βγάλει τις κουκούλες και από τα στελέχη της ΝΔ που τα πήραν από τη Siemens.

Ο ΛάΟΣ κατηγόρησε τους πρώην συνεταίρους του στην κυβέρνηση Παπαδήμιου, ότι κοροϊδεύουν το λαό! Ενώ ο Καρατζαφύρερ όταν ψήφιζε το πρώτο και καταψήφιζε το δεύτερο μνημόνιο, ήταν σοβαρός και δεν μας κορόϊδευε...

Με αυτούς τους πολιτικούς, που κάποιοι συμπολίτες μας επέλεξαν και τους ανέθεσαν τα αξιώματα, η χώρα πορεύεται ολοταχώς στην καταστροφή της.


6 comments:

  1. Δεν δικαιούσαι με Μπαμπινιώτη υπουργό να λες ότι δεν βρίσκεις λέξεις.

    ΑΧΡΕΊΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Όλες με την Αρχαιοελληνική σημασία τους

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν τον έχρισα εγώ υπουργό. Οι αχρείοι, υβριστές και Εφιάλτες τον έκαναν...

      Delete
  2. "η πατρίδα έμεινε όρθια" Ποιά πατρίδα δεν μας λέει

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τις τράπεζες εννοεί Ange-ta...

      Delete
  3. Μάλλον το τραγούδι είναι ο,τι ταιριάζει στην περίπτωση...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γι' αυτό το έβαλα Δείμε. Διαχρονικώς προφητικός ο Σαββόπουλος.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...