March 12, 2012

Ο Θεός, η Παναγία και το γελοίο



Πρώτος ο Σα(χλα)μαράς μιλώντας στην Παναγία Σουμελά, είχε πει ότι "με τη βοήθεια της Παναγιάς η Ελλάδα θα περάσει τα δύσκολα." Ο Πάνος Καμμένος όταν ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματός του, επικαλέστηκε την Παναγία ως "βοηθό και προστάτη." 

Χθες ο Σα(χλα)μαράς άφησε την Παναγία στον Καμμένο και επικαλέστηκε τον Θεό, για να κερδίσει η ΝΔ αυτοδυναμία. Προφανώς πιστεύει στα θαύματα, όπως και ο Βενιζέλος που θεωρεί ότι το ΜΠΑΤΣΟΚ μπορεί να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές.  Δεν άκουσα αν είπε ότι αυτό θα το πετύχει με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, αφού ο Θεός και η Παναγία είναι καπαρωμένοι από τους ανταγωνιστές.

Η εκμετάλλευση των αφρόνων, θρησκευόμενων και θρησκόληπτων, από τους πολιτικούς καλά κρατεί στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ξαναζούμε τα "μεγαλεία" της εποχής του Χριστόδουλου και του Καραμανλή με τις ταυτότητες. Χθες ο προστάτης του Βενιζέλου Άνθιμος, μίλησε από τον άμβωνα για τα θετικά του PSI! Αν δεν είχαν πρόβλημα με τις κουκούλες, ίσως να είχαν επιβάλει και τη μαντήλα.

Τόσο γελοίοι είναι οι πολιτικοί. Αυτή η γελοιότητα όμως είναι πολύ επικίνδυνη σήμερα. Με τον Καρατζαφύρερ στη Βουλή και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ante portas...

14 comments:

  1. Τελικά μόνο η Εκκλησία και ο αστικός τύπος βλέπουν θετικά στο PSI. Να δεις που θεός τελικά χρηματίζεται ή είχε ομόλογα και CDS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επειδή πρόκειται για ελληνικό Θεό, το πιο πιθανό είναι να χρηματίζεται, όπως οι περισσότεροι από όσους κατέχουν δημόσιες θέσεις.

      Delete
  2. Δεν είναι παγκόσμιος θεός;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι ρε, ο δικός μας είχε πάντοτε μια ιδιαιτερότητα...

      Delete
  3. Εμπρός σύντροφοι, με τη βοήθεια του Θεού να τους γ@μήσουμε την Παναγία....
    Γιούργιαααααααααααααααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mαζί σου Λύκε!

      Delete
    2. Ειμαστε υποχρεωμενοι να πεφτουμε πανω στις βλαστημιες σου βρε αρρωστημενε;

      Delete
  4. Για δες που το σύνθημα "με τη βοήθεια του Θεού θα σας γ.....με την Παναγία" γίνεται όλο και πιο επίκαιρο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Με αυτά που γίνονται, ήταν αναμενόμενο...

      Delete
    2. Μονο να βλαστημας ξερεις ρε χουλιγκαν, θελεις να γραφεις και κειμενα "δημοσιογραφε"; Αντε ουστ!

      Delete
    3. Ευχαριστούμε πολύ για την "ευχή" ανώνυμε σχολιαστή.
      Όταν τελειώσουμε με την Παναγία θα ήθελες να πεασουμε κι απο το φτωχικό σου μια βόλτα να ψάλουμε όλοι μαζί; Τέλος μην μας αλλάζεις την ιδιότητα δεν είμαστε δημοσιογράφοι αλλά "άνεργοι δημοσιογράφοι"...έχει διαφορά!!!

      Delete
    4. Εσύ πάντως Ανώνυμε, δεν ξέρεις τη σημασία ούτε των εισαγωγικών, ούτε των αποσιωπητικών. Δεν ξέρεις, δηλαδή, γραμματική. Καιρός είναι νομίζω να μάθεις...

      Delete
    5. ΟΚ λοιπόν ψήνεσαι να κάνουμε μια συμφωνία;
      Εμείς θα σε μάθουμε να ...ψέλνεις κι εσύ θα μας μάθεις γραμματική και συντακτικό.
      Γουστάρεις;

      Delete
  5. Βλαστημησατε κατ' επαναληψη, που παει να πει πως αυτος ειναι ο λογος υπαρξης των ιστοσελιδων σας. Υπαρχει και το μπλογγερ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...