March 13, 2012

Η κριτική στο γιαούρτι


 
Κριτική στο γιαούρτι όχι ως τρόφιμο αλλά ως μέσο χλευασμού και απαξίωσης του άλλου. Ξεσπαθώνουν καθημερινά τα ΜΜΕ κατά των ποικιλόμορφων αντιδράσεων του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς. Κάποιοι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται σωστά, ότι πετώντας γιαούρτια δεν πετυχαίνεις τίποτα. Ίσως όμως να εκτονώνεσαι με το γιαούρτι, επειδή "δείχνεις" στους πολιτικούς πως τους βλέπεις.

Αγνοούν τα ΜΜΕ ότι θα έπρεπε να χαίρονται που οι αντιδράσεις περιορίζονται στα γιαούρτια. Γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά ή αν πείθονταν όλοι ότι με τα γιαούρτια δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα, θα έψαχναν να βρουν άλλα "όπλα." Η Κρήτη και η Μάνη άλλωστε και δεν είναι μακριά και μεγάλη παραγωγή έχουν.

Προσωπικά, δεν ξέρω τι θα κάνω τη μέρα που δεν θα έχω τη δυνατότητα να ταΐσω τα παιδιά μου. Ξέρω όμως ότι θα προσπαθήσω ό,τι κάνω να ξεσηκώσει τους πάντες. Ώστε να βρουν αυτό που τους αξίζει μέχρι κεραίας, αυτοί που ενώ πλούτιζαν οι ίδιοι εξαθλίωναν εμάς...

8 comments:

  1. Μήπως μας προετοιμάζουν για εμφύλιο?
    Οι μισθοί ας πάνε σε επίπεδα Βουλγαρίας αλλά ανάλογα να διαμορφωθούν οι τιμές προϊόντων & υπηρεσιών.. Διαφορετικά δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oι μισθοί κοντεύουν αν δεν έχουν ήδη φτάσει τα επίπεδα της Βουλγαρίας. Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται. Μ' αυτό τον τρόπο εξαθλιώνουν τον κόσμο πιο γρήγορα.

      Delete
  2. Έχουν χεστεί βασικά και έχουν ταυτίσει το γιαούρτι με βία. Σήμερα το γιαούρτι κατά το μεσαίωνα της μετεμφυλιακής περιόδου), αύριο το χιουχάισμα και αργότερα την αρνητική κριτική... Κι ευτυχώς, όπως λες, που ακόμα είμαστε σε γιαούρτια. Γιατί αν ακούγαμε τον Φύρερ, θα είχαμε και όπλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mέχρι και τη μούτζα τη θεωρούν βία. Όταν θα ζήσουν την πραγματική βία, θα είναι αργά γι' αυτούς...

      Delete
  3. Μετά τις εκλογές θα ρθει ο Αρμαγεδώνας και μάλιστα με τη δική μας εκλογική νομιμοποίηση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την Κυριακή Λύκε θα απογράψουμε τους μαλάκες και μετά θα τους προγράψουμε.

      Delete
  4. Λατρευω το γιαουρτι αλλα και τις πολλυ γινωμενες ντοματες....Θαναι και φτηνες στις λαικες το καλοκαιρι....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστά, ακούω ότι και τ αυγά δεν θα είναι πολύ σφιχτά, δηλαδή ό,τι πρέπει...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...