March 14, 2012

Στον πάτο...


 
Φτάσαμε στον πάτο. Όχι της οικονομίας εξαιτίας της αναβάθμισης που μας έκανε o Fitch. Έχουμε ακόμα πολύ κατηφόρα να κατέβουμε στην οικονομία, ελέω μνημονίων και δεμεύσεων που ανέλαβαν οι μνημονιακοί βουλευτές. Φτάσαμε όμως ήδη στον πάτο της ηθικής και της σοβαρότητας.

Ο Παναγόπουλος του πασοκικού υποκαταστήματος της ΓΣΕΕ μίλησε για υποκρισία των πολιτικών της κυβέρνησης! Ο "προστάτης" των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ο Ανδρουλάκης έβγαλε τη γλώσσα μέχρι το πάτωμα γλείφοντας τον Βενιζέλο, τώρα που το γλείψιμο του ΓΑΠα δεν έχει νόημα. Μίλησε για την αυτοθυσία του Βενιζέλου ν' αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών. Η ισχυρή του αυτοπεποίθηση αντικειμενικά πρέπει να τον κάνει ανοιχτό στα πραγματικά ταλέντα, είπε, στα άξια πρόσωπα, ειδικά της νέας γενιάς, δεν έχει ανάγκη να περιχαρακώνεται σε νέα “περιβάλλοντα”, αλλά η επάρκεια και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του δεν είναι λόγος αποτρεπτικός της συλλογικής επιτελικής δουλειάς που χρειάζεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα. Κατά τον μόνιμα οσφυοκάμπτη Ανδρουλάκη, ο προστατευόμενος (sic) του Άνθιμου και του Λαμπράκη και γαμπρός του Μπακατσέλου, έχει αυτοπεποίθηση! Και δεν έχει ανάγκη για "αυλή"!

Βλέποντας την επικείμενη διάλυση του πολιτικού συστήματος, τουλάχιστον όπως το γνωρίζαμε έως σήμερα, στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων σπεύδουν να σχηματίσουν νέους πολιτικούς μηχανισμούς και να παρουσιαστούν στον κόσμο  σαν παρθένες.

Εκτός του Κούβελου, στον εισαγγελέα πηγαίνουν επίσης οι δηλώσεις πόθεν έσχες ενός βουλευτή του ΛάΟΣ, ενός της ΝΔ κι ενός του ΚΚΕ! Όταν οι πολιτικοί θεωρούν την ενασχόληση με τα κοινά, επιχείρηση γρήγορου πλουτισμού, ο Τσοχατζόπουλος αποτελεί το παράδειγμα για όλους, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

2 comments:

  1. Για του ΚΚΕ περιμένω να δω τι θα πει το κόμμα. Για το Μίμη δεν ξέρω τι έγινε. Έγινε δεξιός ή του άρεσε η βουλευτική καρέκλα; Αλλά σίγουρα ακόμα πάτο δεν είδαμε...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε, τι θα πει το ΚΚΕ, για καπιταλιστικό δάκτυλο αντίδρασης και χτύπημα του λαϊκού κινήματος θα μιλήσει.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...