March 17, 2012

Σήμερα τα μέτρα του νέου Πρωθυπουργού!




Σήμερα πρόκειται ν' ανακοινώσει τα μέτρα στα οποία κατέληξε για να βγούμε από το φαύλο κύκλο της ύφεσης, ο πρωθυπουργός της ελληνικής "δημοκρατίας" Ράιχενμπαχ. Σύμφωνα με πληροφορίες και ξεκινώντας από τον πολύπαθο Δημόσιο Τομέα, αυτά θα είναι κατ' αρχήν οι απολύσεις που προβλέπονται στο 1ο μνημόνιο. Επιπρόσθετα, θα γίνουν πιο αυστηροί οι κανόνες συμπεριφοράς για τους δημόσιους υπαλλήλους και η παράβασή τους θα επιφέρει την απόλυση. Έτσι το σκάλισμα της μύτης θα τιμωρείται με 100 ευρώ πρόστιμο. Σε περίπτωση υποτροπής η ποινή θα είναι απόλυση. Η προσωπική συζήτηση στο τηλέφωνο θα τιμωρείται με 50 ευρώ. Το πρόστιμο θ' αυξάνεται κατά 10%, αν το θέμα συζήτησης είναι συνταγές, μόδα ή πόνοι περιόδου. Αν το θέμα είναι το ποδόσφαιρο ή αυτοκίνητα, αυτά δεν θα έχουν συνέπειες. Ο στόχος είναι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των δημόσιων υπαλλήλων.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα για την ανάπτυξη, αυτά θα χρησιμοποιούν το know-how του Δημαρά για την πρόσληψη ανέργων αμισθί! Έτσι μειώνεις την ανεργία χωρίς να αυξάνεις το κόστος. Τώρα βέβαια το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μειώνεται η ύφεση, φαίνεται να μην αφορά τον Ράιχενμπαχ. Επίσης, προβλέπεται οι εργοδότες που προσλαμβάνουν ανέργους να μην πληρώνουν εισφορές γι΄αυτούς και να επιβαρύνονται οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με τις εισφορές και των εργοδοτών. Αν αντιδράσουν οι εργαζόμενοι σε αυτό το μέτρο, επειδή δεν θα μένει τίποτα από το μισθό τους, θα απολύονται αμέσως χωρίς αποζημείωση.

Θα δοθούν κίνητρα σε όλα τα νοικοκυριά να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά στα μπαλκόνια. Το ρεύμα θα στέλνεται βάσει συμφωνίας του ΓΑΠα στη Γερμανία και το όφελος για τα νοικοκυριά θα είναι έκπτωση 1% σε κάθε δεύτερο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Επιβάλλεται φόρος 5 ευρώ για κάθε κιλό οικόσιτου ζώου. Αν ο ιδιοκτήτης αφήσει το ζώο να ψωμολυσσάξει ώστε να αδυνατίσει για να πληρώνει μικρότερο φόρο, αυτός θα επιβάλλεται στο αρχικό βάρος, πριν τη δίαιτα ή τα γυμνάσια. Ο συγκεκριμένος φόρος θα πληρώνεται στα κομματικά γραφεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα.

Ήδη έχει ειδοποιηθεί ο Παπαδήμιος να μη φύγει από το μέγαρο Μαξίμου, μέχρι να έρθουν οι αποφάσεις του πρωθυπουργού και να εκτελέσει ο πρώτος το γνωστό καθήκον του (κλικ).

2 comments:

  1. Έμαθα ότι θα δώσει νέα επιδόματα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βεβαίως, σε όσους μάθουν το σωστό ναζιστικό χαιρετισμό.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...