March 20, 2012

Ο ηρωισμός της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ...


 
Ο ευφραδής όσο και ευτραφής Βενιζέλος, αφού έδωσε τα διαπιστευτήριά του για το πως αντιλαμβάνεται την αξιοκρατία και την υπευθυνότητα, όντας ακόμα υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμιου και μη κόβοντας απόδειξη για κάθε δίευρω που εισέπραξε την ημέρα της εκλογής του. Ως αρχηγός πλέον του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για την ηρωική ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο ηρωισμός έγκειται στην ψήφιση από τους βουλευτές όλων των μέτρων, δίκην προβάτων, ακόμα και των κατάφωρα αντισυνταγματικών. Οι συνένοχοί του κατά τον Βενιζέλο είναι ήρωες. Αυτοί που "έσωσαν" τη χώρα. Με το ένα και βάλε εκατομμύριο ανέργους, με την ύφεση να μην έχει πιάσει ακόμα πάτο, με το χρέος να συνεχίζει ν' αυξάνεται και μετά το κούρεμα και τις αυτοκτονίες σε καθημερινή διάταξη. 

Ανέφερε ότι έχασαν το τεκμήριο της αθωότητας. Κέρδισαν επάξια όμως τον τίτλο "Πρωταθλητές Αλητείας Σε Ολο τον Κόσμο."  Γι' αυτό άλλωστε του έδωσε συγχαρητήρια ο Παπαδήμιος. Θεωρεί ο Βενιζέλος ότι επειδή τον χειροκροτούν τα πρόβατα της ΚΟ, τον πιστεύουν. Το πόσο πιστευτός γίνεται αυτός και ο εσμός του, θα το δει το βράδυ των εκλογών, τώρα που τα αφεντικά του δεν του επιτρέπουν να μιλήσει για λεφτά που υπάρχουν...

Πηγή φωτό TVXS

2 comments:

  1. Και ως Οικονομικών πώς επέτρεψε τέτοια εισροή χρήματος χωρίς αποδείξεις;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έξις δευτέρα φύσις, σκύλε...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...