March 30, 2012

Η αλητεία στην Ελλάδα είχε πάντα πολλά πρόσωπα...


  
Εκτός από αδιάβαστος και βραβευμένος από το FBI, ο Χρυσοχοΐδης αποδεικνύεται αμετροεπής και ότι έχει αδύνατη μνήμη. Η απόδειξη στο video που ακολουθεί.
Γνωρίζαμε ότι η σοβαρότητα των Πασόκων ήταν σαν τα πουκάμισα. Σήμερα μπλε, αύριο άσπρο, μεθαύριο γκρι. Από το "έξω οι βάσεις του θανάτου" και το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", φτάσαμε στο "λεφτά υπάρχουν" και στο "δεν θα καταφύγουμε ποτέ στο ΔΝΤ". Και από 'κει στο "θλίβομαι για τις περικοπές, αλλά ήταν αναγκαίες".  Με την ίδια "σοβαρότητα" αντιμετωπίζουν και τις απόψεις τους, ακόμα και για πολύ σοβαρά θέματα.

Τώρα οι Πασόκοι τα έβαλαν με τους μετανάστες. Ευελπιστώντας ότι έτσι θα ξεχάσουμε το ένα εκατομμύριο ανέργους, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, τους χιλιάδες άστεγους, τις αυτοκτονίες και τους δεκάδες νέους φόρους. Ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα κινητοποιήσουν τα φοβικά ανακλαστικά της κοινωνίας και έτσι θα περιορίσουν την άνοδο της Αριστεράς. Κατά τον Πάγκαλο, πάντως, το ΠΑΣΟΚ είναι το κύριο θύμα της δυσπιστίας των πολιτών! Θύμα και όχι θύτης, ο ΓΑΠας με του οποίου τα ψέμματα γράφεις βιβλίο...

Επειδή είναι "υπεύθυνοι" πολιτικοί, αδιαφορούν αν αυτή η πολιτική θα έχει σαν αποτέλεσμα την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Βουλή. Αυτή είναι η "δημοκρατικότητα" που τους διακρίνει. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας και των ανθρώπων της. Και το αποδεικνύουν καθημερινά, μη κρατώντας ούτε τα προσχήματα. Από την πισίνα του Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο, μέχρι τα αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης του Νικητιάδη. Η αλητεία στην Ελλάδα είχε πάντα πολλά πρόσωπα...

6 comments:

 1. Το θέμα είναι ότι μεγάλο μέρος του κόσμου αποδέχεται τέτοιες θέσεις. Σε διαλόγους σε κάποιες ομάδες και fora κάνουν λόγο για βιασμούς, για αποδεδειγμένη εγκληματικότητα και διακίνηση ναρκωτικών... Σου είπα κι άλλη φορά, Κεμάλ, ο κόσμος μπορεί να αλλάξει, αλλά θα γίνει πιο ακροδεξιός.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tο ξέρω Δείμε. Με την κατάσταση που επικρατεί, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα πείθονται γι' αυτά. Και θα οδηγούνται, συνειδητά ή όχι, στην ακροδεξιά.

   Delete
 2. Θεωρείς πως εξακολουθείς να είσαι σοβαρός ασχολούμενος με τις παπαριές του σερίφη και την αγωνία του να επανακλεγεί?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nαι ρε, είμαι σοβαρός γιατί υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει σ' αυτούς τους αλήτες, όπως κάποιοι άλλοι πίστευαν στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Όταν εκλείψουν αυτοί, θα σταματήσω κι εγώ ν' ασχολούμαι με τον εσμό τους.

   Delete
 3. Καταρχήν έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα γράφεις για το ΠΑΣΟΚ.
  Αλλά μην μπερδεύουμε τον Χρυσοχοϊδη στην συζήτηση, ο άνθρωπος είναι απλά τρελός, δεν βλέπετε ότι γυαλίζει το μάτι του; :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Είναι πολύ πιο επικίνδυνος και πιο ικανός για περισσότερες βρωμιές, από έναν τρελό...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...