March 23, 2012

Ό,τι και να κάνεις, όσο κι αν προσπαθήσεις, θα μας μείνεις αξέχαστος!



Θα σε θυμούνται πάντα εκατομμύρια Ελλήνων. Όλοι όσους "ωφέλησες". Οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι. Ολόκληρες κατηγορίες εργαζομένων. Οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί, οι δικηγόροι και πολλοί άλλοι. Οι φοιτητές και οι μαθητές. Οι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, θα σε θυμούνται όχι μόνο για τα ελληνικά σου, που μας διασκέδαζαν όλους, αλλά και για τα νομοσχέδια της υπουργού σου που "μάγευσε" τον πατέρα σου. Θα μείνεις αξέχαστος σε όλους όσοι έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ, που προστάτευαν εσένα και τον εσμό σου.

Θα σε θυμόμαστε για τα ψέματα που είπες για να κερδίσεις την εξουσία και μετά, για να παραμείνεις σε αυτή. Για την εικόνα που δημιούργησες στο εξωτερικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για τις προοπτικές που δημιούργησες γι' αυτούς, να συγκρίνουν τους μισθούς τους με αυτούς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Την ώρα που οι τιμές των προϊόντων είναι ακριβότερες από της Γερμανίας.

Θα σε θυμούνται τα σημερινά παιδιά γιατί θα σε καταγράψει η ιστορία σαν τον πρώτο πρωθυπουργό από το 1940, που έδωσε σε φασίστες θέση στην κυβέρνηση. Αλλά κυρίως γιατί με την πολιτική σου επέτρεψες σε ένα κόμμα τραμπούκων, ρατσιστών, δολοφόνων να είναι στον προθάλαμο της Βουλής.

2 comments:

  1. Και πόσα ακόμα θα μπορούσαμε να του καταλογίζσουμε...

    ReplyDelete
  2. Έτσι είναι Δείμε, ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσε να γράψει κανείς για τον αντιεξουσιαστή.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...