April 1, 2012

Η λύση του μεταναστευτικού


 
Αντί να καταθέτει τροπολογίες σε άσχετους νόμους ο Χρυσοχοΐδης, για τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών στις περιφέρειες της χώρας, θα πρέπει να βρει μια άλλη λύση. Μια λύση που θα είναι εύκολη στην υλοποίησή της, που δεν θα έχει κανένα κόστος και που κανείς δεν θα έχει αντίρρηση. Δεν θα περιμένει από τον κάθε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο να συμφωνήσει. Ούτε θα χρειστούν μετατροπές παλιών στρατοπέδων, ούτε χτίσιμο  καινούργιων. 

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από εκκλησίες. Να κάνει στρατόπεδα τις εκκλησίες. Είναι τόσες πολλές οι εκκλησίες, που μπορεί ο Χρυσοχοΐδης να "μαντρώσει" σε αυτές όλους τους μετανάστες. Οι παπάδες, λόγω ιδεολογίας, θα χαρούν να αναλάβουν τη φύλαξη και την περιποίηση των μεταναστών. Με δεδομένα δε ότι οι περισσότεροι από τους μετανάστες είναι μελαμψοί και οι παπάδες τη "βρίσκουν" με τις δοξασίες, φαντάζομαι ότι θα κάνουν πάρτι καθημερινά.

Παράλληλα, με αυτή την απόφαση οι παπάδες θα κληθούν πρώτη φορά να συνεισφέρουν κάτι στην κοινωνία, γιατί μέχρι τώρα τους πληρώνουμε και το μόνο που κάνουν, είναι να κοροϊδεύουν τους αδαείς.

Τέλος, προβλέπω ότι μετά από αυτή την απόφαση το ΠΑΣΟΚ θα σημειώσει μεγάλη δημοσκοπική άνοδο. Οπότε θα γίνει εφικτή η αυτοδυναμία και όχι μόνον η πρώτη θέση στις εκλογές.

7 comments:

  1. Στο κανάλι του ΠΑΣΟΚ απόψε, το μεταναστευτικό ήταν η πρώτη είδηση και διάρκεσε 15 λεπτά...

    ReplyDelete
  2. Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια....Και οι μεταναστες θα βολευτουν και οι παπαδεσ θα δουν χαρα στην ...εκκλησια σου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tέτοια χαρά ούτε στα καλύτερα όνειρά τους δεν είχαν δει οι παπάδες... Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να πιστοποιήσουν το μύθο, ιδίοις τρύπαις...

      Delete
  3. Είσαι γελοίος... Το ίδιο και το σχόλιό σου. Γελοίο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.

      Delete
  4. Και αθροιστικά έχουν και περισσότερη έκταση από τα σχεδιαζόμενα στρατόπεδα και θα έχουμε κι ευκαιρία να αλλάξουμε την απιστία τους και να τους φέρουμε στο δρόμο του Ενός και Πραγματικού Θεού.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναφέρεσαι στους μετανάστες ή τους παπάδες που θα γυρίσουν στο δρόμο του Θεού;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...