April 4, 2012

Ο "σεβασμός" της χώρας και του λαού αλά ΠΑΣΟΚ...



 

«Λίγο μετά το Πάσχα, οι πρώτοι φιλοξενούμενοι στο κέντρο της Αττικής θα είναι μία πραγματικότητα. Για να δείξουμε, ο πολιτικός κόσμος της χώρας -και πριν τις εκλογές - ότι έχουμε πάρει την απόφαση να σεβαστούμε τη χώρα, την πατρίδα και τον ελληνικό λαό».

Αυτά είπε ο Χρυσοχοΐδης κατά την παρουσίαση άλλων 200 νέων αστυνομικών, που θα στελεχώσουν την ομάδα ΔΙΑΣ. Η Αστυνομία είναι ο μοναδικός οργανισμός που κάνει προσλήψεις αυτή την περίοδο. Από "σεβασμό" στον πολίτη. Τα πρόσωπα των αστυνομικών στη φωτό επιβεβαιώνουν ότι εμπνέονται και οι ίδιοι από τις αντιλήψεις του υπουργού τους. Η "καλοσύνη" και ο σεβασμός στον πολίτη είναι στοιχεία που εκχειλίζουν από τα πρόσωπά τους.

Ο "σεβασμός" του Χρυσοχοΐδη προς τους πολίτες συνίσταται στους τόνους χημικών με τα οποία τους έχει "περιποιηθεί". Στους δεκάδες τραυματισμένους πολίτες από τους αστυνομικούς. Κάποιοι απ' αυτούς πολύ σοβαρά. Όλοι οι δράστες των τραυματισμών αθωώθηκαν από τα ελληνικά δικαστήρια, γιατί και οι δικαστές τρέφουν τον ίδιο σεβασμό με τον Χρυσοχοΐδη προς τον απλό άνθρωπο...

Αυτός ο "σεβασμός" του Χρυσοχοΐδη προς τον άνθρωπο ήταν που τον υποχρέωσε να μην επιτρέψει στους γονείς να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν στις 25 Μαρτίου. Ο ίδιος "σεβασμός", επειδή είναι αμοιβαίος και από την πλευρά των πολιτών, τον έκανε να μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε φρούριο. Για να προστατεύσει τον εσμό του από την εκδήλωση "σεβασμού" των πολιτών.

Είναι γεγονός, ο "σεβασμός" των Πασόκων στη χώρα μας έπεσε πολύ βαρύς. Μας έφεραν το ΔΝΤ και την τρόικα γιατί δεν μας έφτανε ο δικός τους, έπρεπε να γνωρίσουμε και το "σεβασμό" των ξένων προς τη χώρα και τους ανθρώπους. Που μεταφράστηκε σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανέργους, σε χιλιάδες αστέγων και πεινασμένων ανθρώπων. Στη δραματική αύξηση των αυτοκτονιών. Με τελευταία την αυτοκτονία του ηλικιωμένου άνδρα σήμερα το πρωί στην είσοδο του μετρό στο Σύνταγμα. Την ώρα που το ασθενοφόρο παραλάμβανε τη σωρό του, οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν. Το χειροκρότημα αυτό πρέπει να ακούστηκε σαν την κραυγή "αιδώς αλήτες", από τους κατοικοεδρεύοντες στο κτίριο ακριβώς απέναντι...

Το μόνο που μένει πλέον να δούμε, είναι να αποδείξουν οι Έλληνες στις εκλογές αν σέβονται τον εαυτό τους...

Πηγή φωτό

7 comments:

  1. Ο Αντώνης Κομανέστι Σαμαράς, όταν και εάν βγει θα απολύσει τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και θα πάρει δικούς του.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Διορθώνω "Αντώνης Κομανέτσι Σαμαράς". Το μεσαίο όνομα από την επιτυχία του στις τούμπες.

      Delete
    2. Μα κι αυτοί δικοί του είναι Παρατηρητή. Buy-out λέγεται στο marketing. Kι αυτά που λένε οι Πασόκοι, ότι αν πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ στις εκλογές, θα τη στηρίξουν την κυβέρνηση υπό την προϋπόθεση ότι πρωθυπουργός δεν θα είναι ο Σα(χλα)μαράς, τα λένε από συνήθεια.

      Delete
    3. Δεν πιστεύω ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές και ο χοντρός παραμονεύει στη Ραφήνα για να έρθει στις επαναληπτικές του Ιουνίου ενωτικός, με Ντόρα, Καρατζαφέρη και Καμμένο.

      Delete
    4. Δηλαδή πιστεύεις ότι όντως έχει ρεύμα η μαλακία, οπότε πρώτο κόμμα θα έρθει το ΠΑΣΟΚ;

      Ο Καραμανλής τελείωσε όταν έφυγα εγώ από τη Ραφήνα!

      Delete
  2. Τελικά μπροστά στις τόσες φωνές βρήκαν τρόπο να αποσύρουν την τροπολογία (έστω και διοικητικής φύσης τρόπο). Να δούμε την επόμενη φορά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μη χαίρεσαι, θα την επαναφέρουν αύριο-μεθαύριο...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...