April 6, 2012

Κατά τα άλλα "Ανεξάρτητοι Έλληνες"...



Στην Ελλάδα που ευδοκιμούν αντιεξουσιαστές σαν τον ΓΑΠα, ηθικοί σαν τον Κρεμαστινό, τον Λοβέρδο και τους παπάδες, σοσιαλιστές σαν τους Πασόκους, δίκαιοι σαν τους Έλληνες δικαστές, είναι λογικό κι αναμενόμενο ο Καμμένος να ονομάσει το κόμμα του "Ανεξάρτητοι Έλληνες". Θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει ονομάσει "Επανάσταση τώρα".

Στην Ελλάδα του "είσαι ό,τι δηλώσεις", ο Καμμένος δηλώνει ανεξάρτητος. Την ώρα που σαν κόμμα προτείνει στο πρόγραμμά του απελάσεις μεταναστών, δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας, ιδιωτικά πανεπιστήμια και βεβαίως κατάργηση του ασύλου και διαιώνιση του ευνοϊκού φορολογικού καθεστώτος γι' αυτούς που υπηρέτησε από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας, τους εφοπλιστές.

Προσπαθώντας να "σβήσει" τον Καρατζαφέρη, ο Καμμένος προτείνει ανώτατο ποσοστό μεταναστών 2,5% σε σχέση με το συνολικό πληθυσμό. Αυτές οι εκλογές δημιουργούν τεράστιο δίλημμα στους φασίστες, ποιόν να πρωτοδιαλέξουν. Καρατζαφέρη, Καμμένο ή Χρυσή Αυγή; Η χαρά του φασίστα. Τόσες επιλογές, ποτέ πριν.  

Η θέση για το λογιστικό έλεγχο του χρέους που είχε παλιότερα ο Καμμένος, έγινε "πληρωμή του χρέους με το επιτόκιο του Euribor. Αν το χρέος είναι παράνομο ή απεχθές δεν τον ενδιαφέρει, αρκεί να έχει χαμηλό επιτόκιο.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα του Καμμένου η σχολική εκπαίδευση. Προτείνει τον επανέλεγχο των σχολικών βιβλίων για να διορθωθούν ιστορικές αστοχίες. Θέλει δηλαδή τα παιδιά να συνεχίσουν να μαθαίνουν για τα κρυφά σχολεία και τους Έλληνες που πολεμούν με το σταυρό στο χέρι. Με τους σταυρούς έγινε η σφαγή της Τριπολιτσάς. Πολιτική και εκκλησία. Οι δύο φορείς που καταστρέφουν την Ελλάδα αδιαλείπτως από το 330 ΜΧ.

Ο Καμμένος αποτελεί πιστό αντίγραφο της ελληνικής Δεξιάς του σκοταδισμού, της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και της αχαλίνωτης ρεμούλας. Δεξιά που εκπροσωπείται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ μέχρι την άκρα Δεξιά.


13 comments:

  1. oloi εσεις οι που αγαπατε τους ξενους . πειτε μας που μενετε? και ποσους φιλοξενητε στο σπιτι σας?και αν σας αρεσει σε καθε φαναρι να στην πεφτουνε 15 απο το αυγανισταν και μπαγκλατες,

    και στην τελικη , αν σας αρεσει πηγενεται εσεις να ζησετε στο μπαγκλαντες με τους εδω ξενους που εχουμε... να μην τους νοσταλγιτε

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εσύ πρέπει να τους αγαπάς Ανώνυμε, γιατί οι περισσότεροι απ' αυτούς γράφουν σωστότερα ελληνικά από σένα. Μπορείς να τους ζητήσεις να σε μάθουν. Τζάμπα ή για ένα κομμάτι ψωμί.

      Delete
  2. file akrivos opos ta les einai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς greeklish γιατί τα ελληνικά σου είναι του ιδίου επιπέδου...

      Delete
  3. Και γιατί να μην πάτε εσείς να ζήσετε στην Ελβετία,ρε παλουκάρια που έχει και τυρί με τρύπες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η τρύπα (διάβαζε το κενό) στον εγκέφαλο.

      Delete
    2. Εγκέφαλος έμμενταλ που λένε.

      Delete
  4. αμεση ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων

    η ελλαδα ανηκει στους ελληνες

    η μεταλλαγμενη και εθνομηδενιστικη αριστερα
    μας εστειλε στην καλπη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
    συντροφος του Μανωλη Αναγνωστακη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σου θυμίζω ότι προ παγκοσμιοποίησης και νεοφιλελευθερισμού, τους ανθρώπους αυτούς τους αποκαλούσαμε πρόσφυγες. Γιατί έφυγαν από τις πατρίδες τους για λόγους ανώτερης βίας. Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εσύ και οι όμοιοί σου, πήγατε μόνοι σας. Γιατί εκεί σας έσπρωξε το μυαλό σας.

      Delete
  5. Δηλαδή πλειοδοσία ακροδεξιών ρητορειών;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πλειοδοσία και βάλε, Δείμε...

      Delete
  6. Εσεις τους θελετε κρατηστε τους.

    Εμεις θα τους διωξουμε σε πακετα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...