April 21, 2012

Πουτάνες για το χρήμα...


 
Ένα ξένο τηλεοπτικό δίκτυο έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα ντοκυμαντέρ στην Αθήνα, με θέμα τη ζωή των υποψηφίων όλων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο. Το δίκτυο απασχολεί γι' αυτό το ντοκυμαντέρ δέκα συνεργεία. Προχθές ένα συνεργείο ακολούθησε τον Ραγκούση στο πρόγραμμά του.

Συντροφικά φερόμενος, ο Ραγκούσης παρακολούθησε την ομιλία του αρχηγού του στο Μίλωνα. Όταν έφθασαν έξω από το γήπεδο, κάποιοι τους πλησίασαν απειλητικά μόλις είδαν την κάμερα. Ηρέμησαν όταν τους εξήγησαν ότι επρόκειτο για ντοκυμαντέρ ξένου καναλιού. Προηγουμένως και στο πλαίσιο της εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ που γίνεται παράλληλα, ο Ραγκούσης επισκέφθηκε σπίτι στην περιοχή της Ακρόπολης (όχι του συντρόφου Άκη), όπου υπήρχαν συγκεντρωμένα 30 άτομα, όλοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και όλοι ηλικιωμένοι. Για ευνόητους λόγους οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από το συνεργείο να μην καταγράψει εικόνα, αλλά μόνον ήχο.

Οι τεχνικοί του συνεργείου έμειναν έκπληκτοι από την πολυτέλεια που υπήρχε στο σπίτι. Σα να μη βρισκόταν στην Ελλάδα του 2012. Όταν δε προσφέρθηκαν τα εδέσματα σε πιατέλες με μπορντούρα στο χρώμα (;) του χρυσού, οι τεχνικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό. 

Δύσκολοι καιροί, να πηγαίνεις σε σπίτια, ακόμα και για τους αποδεδειγμένα κλέφτες...


13 comments:

  1. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ReplyDelete
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συνοχή έχουν, η νομιμοποίηση της κοινωνίας τους λείπει...

      Delete
  3. Ο τίτλος σου τα είπε όλα!!
    τι άλλο να πούμε εμείς;;
    μόνο που σκέφτομαι ότι αυτά τα χρυσωμένα με το αίμα μας ανδρείκελα μπορεί να ψηφιστούν και να ξανακυβερνήσουν τον τόπο τρελλαίνομαι!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ ανησυχώ πολύ με δεδομένο το ΙQ του μέσου οπαδού των δύο κομμάτων. Για να μην πω όλων...

      Delete
    2. Περισσότερο πλέον ανησυχώ από μία ηλεκτρονική νοθεία παρά από το λαό.

      Delete
    3. Δεν είναι ηλεκτρονική η ψήφος. Και στα εκλογικά τμήματα υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων. Θέλουμε πολύ χρόνο για να γίνουμε Αμερική...

      Delete
    4. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΙΚΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

      Delete
    5. Είμαι απαισιόδοξος τόσο για την αντίληψη όσο και για την ηθική του μέσου ψηφοφόρου. Δες μόνο ότι τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σταθεροποιούνται, μπορεί και να ανεβαίνουν, μόλις έβαλε το προσωπείο της Ελιάς.

      Delete
  4. Ναι, αλλά ο Ραγκούσης δε θα επισκέπτονταν κάποιον άνεργο και φτωχό...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και βέβαια δεν θα πήγαινε, γιατί όταν δεν έχεις να φας το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι να ενισχύσεις τα δύο κόμματα των αλητών.

      Delete
  5. http://anemos5.blogspot.com/2012/04/blog-post_9573.html

    To αναδημοσίευσα ελπίζω με την άδεια σου...
    :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...