April 26, 2012

Χοντραίνουν τα πράγματα...



Ο Βενιζέλος αποφάσισε να κάνει κεντρική προεκλογική ομιλία στο Σύνταγμα. Την ώρα που για να μιλήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε συνοικιακά καφενεία, καλούν προηγουμένως τα ΜΑΤ να "καθαρίσουν" το χώρο από τους "ευεργετηθέντες" από το ΠΑΣΟΚ. Ανοιχτή ομιλία στο Σύνταγμα την Πέμπτη θέλει να κάνει και ο Σα(χλα)μαράς. Οι βουλευτές του οποίου συχνά αντιμετωπίζουν την ίδια "αγάπη" του κόσμου.

Οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που με την πολιτική τους κατεδάφισαν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, που με τις υπογραφές τους συνέβαλαν στην κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας και των αυτοκτονιών, που εξαφάνισαν τα εργασιακά δικαιώματα, θέλουν να προκαλέσουν όλο αυτόν τον κόσμο που υποφέρει με ανοιχτές συγκεντρώσεις. Μπροστά σε, κατά πάσα πιθανότητα, πληρωμένους ανεγκέφαλους.

Την ίδια ώρα ο ΓΑΠας ζητά συγνώμη για την περικοπή μισθών και συντάξεων. Αναγκάστηκε όμως να τα κάνει, ισχυρίζεται, για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία. Συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα ο ΓΑΠας. Και γιατί έχουν ήδη χρεοκοπήσει τη χώρα και γιατί οι μισθοί και οι συντάξεις δεν έχουν καμιά σχέση με το χρέος.

Είναι απολύτως σαφές ότι οι τύποι μας προκαλούν απροκάλυπτα. Το ερώτημα είναι τι περιμένουν να κερδίσουν. Οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν αντιδράσεις. Αντιδράσεις που είναι άγνωστο το μέγεθος και η μορφή που μπορούν να πάρουν. Αν δε, δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν κόσμο, θα το δεχθούν αδιαμαρτύρητα ή θα προσπαθήσουν να το δικαιολογήσουν με μια προβοκάτσια; Και η προβοκάτσια γνωρίζουμε που μπορεί να οδηγήσει. Η "πίστη" τους στη δημοκρατία και τους θεσμούς της είναι άλλωστε γνωστή...

9 comments:

  1. Αναρωτιέμαι στο Σύνταγμα θέλει να δώσει μήνυμα αγανάκτησης;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θέλει να μας πει ότι μας θεωρεί ηλίθους Δείμε.

      Delete
  2. Ναι εχουμε καθε δικαιωμα να βρισουμε οσο ΧΥΔΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ-ΣΙΜΗΤΗΔΕΣ-ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ.. που απορρεει τοσο απο την αγανακτηση για την προδοσια την καταστροφη της χωρας οσο και για τις αυτοκτονιες χιλιαδων Ελληνων καθως επισης για τον αργο θανατο του 95% του Ελληνικου Λαου...ΜΗΝ εχετε την ψευδαισθηση ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ ..ΟΧΙ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΑΣ.. ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ..ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ...ΜΕ ΤΟ..ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ..Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΟΤΑΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ..

    ReplyDelete
  3. Μην αφησεις την ευκαιρεια να σου φυγει στις 6 Μαη..Αναστησου βρες την δυναμη ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ και παψε να εισαι ΡΑΓΙΑΣ..ειδαλως ΡΑΓΙΑΣ ΕΣΥ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ

    ReplyDelete
  4. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο.

    ReplyDelete
  5. Ξέρεις swell, πόσο με προβληματίζει κι εμένα αυτή η απερίσκεπτη απόφαση για ανοιχτές συγκεντρώσεις; Το μυαλό μου πάει σε πολλά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δικαιολογημένα προβληματίζεσαι. Οι τύποι δεν έχουν ιερό και όσιο.

      Delete
  6. θα καλέσουν και τους αγανακτισμένους για μπούγιο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πλάκα θα είχε. Το "α γαμήσου Πάγκαλε" κάλλιστα απαγγέλεται και με τον Μπέννυ στη θέση του Πάγκαλου.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...