April 28, 2012

Βλακείας το ανάγνωσμα...


 
Βλακείας το ανάγνωσμα με το γνωστό στόμφο ήταν η ανάγνωση του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο, για τη χώρα που χρεοκόπησε το ΠΑΣΟΚ. Ο συνταγματολόγος και πατέρας νόμων που σε μια ευνομούμενη χώρα θα είχαν κριθεί αντισυνταγματικοί και, ελέω ΓΑΠα, γκουρού στα οικονομικά Βενιζέλος, μας εντυπωσίασε αρνητικά πάλι.

Την ώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν από τις αποφάσεις και τις πράξεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος εξήγγειλε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργοδότες. Σε ρόλο ψυχιάτρου είπε ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τα μέτρα του Ιουνίου, μιμούμενος τον Παπακωνσταντίνου, τον ΓΑΠα και τον πατέρα του.

Διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν νέες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων και δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι. Να σας πω με λίγες λέξεις πως τα καταλαβαίνω εγώ: Αν τον ψηφίσουμε, τον Ιούνιο θα τη γαμήσουμε."

Η πληροφορία ότι είπε πως για τη σωτηρία του ΟΣΕ θα δημιουργήσει νέα γραμμή για Κρήτη, ελέγχεται...



Η φωτό είναι από το in.gr

6 comments:

  1. Όσο πρόλαβα να δω μου φάνηκε ως μπόλικος νεοφιλελευθερισμός με κοινωνικές παροχές (που προς το παρόν δεν επιτρέπονται από το μνημόνιο γιατί δεν έχουμε περίσσευμα και άρα εναπόκειται στην καλή καρδιά του γαλλογερμανικού άξονα να αναθεωρήσουν προς το κοινωνικότερο το Δημοσιονομικό Σύμφωνο). Πάλι καλά που δεν ήταν είχε και ακροδεξιά ρητορεία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tην τελευταία την "πατεντάρησε" προχθές ο Σα(χλα)μαράς. Οπότε έπρεπε να βρει κάτι άλλο και βρήκε την παροχολογία. Διαχρονική, καλή συνταγή του ΠΑΣΟΚ.

      Delete
  2. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΚΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραίος, σε απόλυτη συμφωνία με τον τίτλο το σύνθημα!

      Delete
  3. ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ? (ΠΑΣΟΚ)..ΟΜΩΣ. Ο ΗΜΙΘΑΝΗΣ(ΝΔ) ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ...ΘΑΝΑΤΟ

    ReplyDelete
  4. οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...