April 26, 2012

Folli Fofie



Πρόταση στις υπόλοιπες δυνάμεις της Αριστεράς για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έκανε η Φώφη. Που σημαίνει ότι, κατά την ίδια, το ΠΑΣΟΚ ανήκει στην Αριστερά! Το ΠΑΣΟΚ των μνημονίων του ΔΝΤ και των ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη. Το ΠΑΣΟΚ των δανειστών που επιτέθηκε ανελέητα στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, μας λέει η Φώφη, ότι ανήκει στην Αριστερά.

Επιτέθηκε στη ΔΗΜΑΡ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ επειδή αρνούνται τη συνεργασία με τον εσμό του ΠΑΣΟΚ. Χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Ολάντ και τη στήριξη του αριβίστα Μελανσόν στον πρώτο. Μίλησε και για τους σοσιαλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ξεχνώντας ότι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι ο προηγούμενος αρχηγός της, ο ΓΑΠας. Τον οποίο εσχάτως "αδειάζει" καθημερινά ο Βενζέλος...

Η μονίμως άεργη Φώφη που εξαργυρώνει το επώνυμο του πατέρα της στον εσμό του ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου και του Παναγιωτόπουλου.

Όμορφος κόσμος ανήθικος, πασοκικά φτιαγμένος.


5 comments:

  1. Μωραίνει κύριος....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μωραίνει, ξεμωραίνει, αυτοί οι άνθρωποι δεν χάνονται στην Ελλάδα.

      Delete
  2. Ερώτηση αφελούς: και γιατί να μην ενωθούν γύρω από το πρόσωπο του Τσίπρα που μοιάζει να παίρνει και περισσότερα ποσοστά; Λέμε τώρα και καμία μαλακία βέβαια.

    Αλλά η πλάκα είναι πως αυτά τα κόμματα ήταν που κατηγορούσαν για καταστροφές, φθορές, γιαούρτια κλπ. Έβριζαν το ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να συνεργαστούν μαζί του; Έβριζαν ΠΑΣΟΚους και άλλους που πήγαν στη ΔΗΜΑΡ και τους θέλουν μαζί τους από άλλο κόμμα; Βρήκε απήχηση η πρόταση του Τσίπρα στο λαό (εξού και η κατάντια του ΚΚΕ) και προσπαθεί κάτι να φάει και το ΠΑΣΟΚ. Μάλλον μόνο ψίχουλα θα μείνουν...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...