May 4, 2012

Νυν υπέρ πάντων η διαπλοκή!



Τα δυνατά της έχει βάλει η διαπλοκή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΜΜΕ και επιχειρηματικής ελίτ. Δυο μέρες πριν τις εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας και το βαθμό ωριμότητας των Ελλήνων που θέλουν να ονομάζονται πολίτες.

Αυτά που ακούγονται από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αναμενόμενα. Με δεδομένο το επίπεδο του πολιτικού λόγου που εκφέρουν οι δύο αρχηγοί, βασικοί εκπρόσωποι της διεθνούς και τοπικής αλητείας. Ο Βενιζέλος βρήκε την πομφόλυγα της αυτοδύναμης Ελλάδας, για να απαντήσει στην αυτοδυναμία που ευαγγελίζεται ο Σα(χλα)μαράς. Και οι δύο επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σα(χλα)μαράς επιτίθεται και στον Καμμένο.


Αυτά που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο είναι τα ΜΜΕ. Ξέρουμε χρόνια το ρόλο που παίζουν και τα συμφέροντα που προωθούν. Γνωρίζουμε τις σχέσεις των ιδιοκτητών των ΜΜΕ με την εξουσία. Αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες είναι ανεπανάληπτο. Το τι λένε για το ΣΥΡΙΖΑ είναι απίστευτο. Έχω ακούσει από το ΡΑΔΙΟ 9, FLASH και ΣΚΑΪ τα μύρια όσα:

Ο Τσίπρας θέλει να μας γυρίσει στη δραχμή, γιατί αυτός και οι φίλοι του έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και θέλουν να αγοράσουν φτηνά τα πάντα! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με τον Καμμένο για να σχηματίσουν κυβέρνηση και τα δύο κόμματα θα συνενωθούν σε ένα που θα λέγεται ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ!  Ο Τσίπρας θα συνεργαστεί ακόμα και με τον Μιχαλολιάκο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να έχουν 151 βουλευτές στη νέα Βουλή! Το μόνο που δεν μας έχουν πει ακόμα είναι σε ποιά εκκλησία θα τελεστεί ο γάμος Τσίπρα - Καμμένου...

Δεν θεωρώ ότι το ΚΚΕ απουσιάζει από την κριτική τόσο των δύο κομμάτων, όσο και από αυτήν των ΜΜΕ τυχαία. Το ΚΚΕ συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται το λόγο αυτής της ειδικής μεταχείρισης και να επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ. Εξυπηρετώντας στην ουσία τα δύο κόμματα και τη διαπλοκή. Τόσο απλά.

4 comments:

  1. Και λίγα άκουσες. Οι ΠΑΣΟΚ (γύρω μου τέτοιους έχω) έχουν πάθει πώρωση κατά του Τσίπρα και δεν ακούν κιόλας. Σχεδόν για αυτούς, επειδή νιώθουν μια κάποια απειλή, ο Σαμαράς είναι καλύτερος... Το δε ΚΚΕ ακόμα μία φορά προτιμά την ανευθυνότητα μπροστά στις ανάγκες του καιρού.

    σ.σ. ο Καμμένος στη Σαλονίκη θύμισε τη συνεργασία ΕΛΑΣ-ΕΔΕΣ στο Γοργοπόταμο (και βγάλε συμπεράσματα μονος), αλλά δεν το έπιασαν τα κανάλια...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι λογικό να θεωρούν τον Σα(χλα)μαρά καλύτερο. Κυβέρνηση της Αριστεράς θα σήμαινε γι' αυτούς πλήρη ανατροπή και κατεδάφιση. Για να μη σου πω ατομική βόμβα...

      Delete
  2. ατομική βόμβα θα είναι ακόμη και αν η Αριστερά πάρει πάνω από 15%.

    Θάναι όμως απασφαλισμένη γιατί η αλέκα θα καθήσει ήσυχα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πιστεύω ότι θα τη "βρει" από τους οπαδούς του ΚΚΕ τη Δευτέρα το πρωί...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...