May 11, 2012

Τρικυμία Τζήμερου




Δεν έπρεπε να γίνουν οι εκλογές. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα και, κυρίως, δεν προχώρησε στην ανακεφαλαίωση των τραπεζών. Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση Μόντι. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ πρέπει να σχηματίσουν κυβέρνηση. Η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την κυβέρνηση δεν τον ενοχλεί, γιατί είναι γραφική περίπτωση. Μια τέτοια κυβέρνηση δεν θα είναι σταθερή, αλλά αυτό είναι πρόβλημά της. Ο λαός δεν είναι σοφός, πρέπει κάποια στιγμή να τον εκτιμήσουμε γι' αυτό που είναι. Το μνημόνιο είναι απαραίτητο. Τα κόμματα χαρακτηρίζονται από ισόβιους αρχηγούς, έλλειψη δημοκρατίας και αδιαφάνεια.

Όλα τα παραπάνω είναι απόψεις του Τζήμερου. Που κομίζει ιδέες και όχι προτάσεις. Πως λένε "έχω μια ιδέα"... Εν τω μεταξύ τα άλλα κόμματα θεωρούν απαραίτητη τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κυβέρνηση συνεργασίας για ευνόητους λόγους. Το αν θα τη δουν, είναι άλλο πράγμα. Ο δημοκράτης Τζήμερος όμως τη θεωρεί περιττή.

Ισχυρίζεται ότι τα κόμματα εκλέγονται λέγοντας ψέμματα προεκλογικά, κάτι που είναι αληθές. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστικό και σταλινικό κόμμα, ότι θέλει την έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Όλα ψευδή. Πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές θα μπει στη Βουλή. Γιατί θα τον ψηφίσει ο άσοφος λαός. Η χθεσινή δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA δείχνει ότι παραμένει εκτός Βουλής.

Τα καταλαβαίνω όλα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι πρέπει να τον ψηφίσω επειδή σου κάθεται...

21 comments:

  1. Λίγο τον άκουσα και γελούσα ακριβώς για αυτά που γράφεις. Δεν είναι μόνο ότι δε γνωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ (αριστερή σοσιαλδημοκρατία) και το ΚΚΕ (αμιγώς κομμουνιστικό παλαιού τύπου) και ταυτίζει ιστορικά πρόσωπα με κόμματα, αλλά είναι και ηλίθιος. Άκρως αντιδημοκρατικός κι ελιτιστής, άκρως αντιαριστερός και επιθετικά νεοφιλελεύθερος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άλλη μια φορά που συμφωνούμε Δείμε. Προερχόμενος από τα σαλόνια, εκφράζει άποψη και για τ' αλώνια...

      Delete
    2. Πάντως είναι γενικά επικίνδυνος. Είναι χειρότερος από το Σαμαρά και πιο ακραία φιλελεύθερος. Ευτυχώς ακόμα δεν έχει λαϊκή βάση κι ίσως χαθεί.

      Delete
    3. Η δημοσκόπηση της Marc πάντως του δίνει φθίνουσα πορεία. Και όσο εκτίθεται στα ΜΜΕ, τόσο θα αυξάνεται η δυσαρέσκεια. Όπως γίνεται και με τη ΧΑ.

      Delete
  2. Ωραίο το κολλάζ σου αγαπητέ Swell, ο ορισμός του κίτρινου τύπου. Σου αρμόζει μια παραπομπή από κάποιο λεξικό. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, "λεφτά υπάρχουν"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νίκο εννοείς ότι αυτά που αναφέρω τα κατασκεύασα εγώ και δεν τα πιστεύει ο Τζήμερος;

      Delete
    2. Ωραίο blogspot. Υπαρξιακό...
      Αναρωτιέμαι τι γυρεύουν εδώ τυπάκια όπως ο κος Νίκος Σ. ή ο κάτωθι ανώνυμος. Φυσικά είναι Ελληνάρες. Μόνον που οι (αναφερόμενοι ως) πρόγονοι τους προφανώς εμβρόντητοι από την απίστευτη ασυναρτησία των που σαφώς περιλαμβάνει και την απόλυτη κατάλυση του Ορθού Λόγου, θα μετανάστευαν σε χώρες εκτός ευρώ...

      Delete
  3. Οι αλήθειες:
    Ο Σύριζα δεν είναι κομμουνιστικό κόμμα, ενδεικτικά κάποιες από τις συνιστώσες του:
    Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ) - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004
    Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ) - ενωτικοί κομμουνιστές / αριστεροί - 2004
    Κόκκινο - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004
    Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) - μαοϊκοί κομμουνιστές - 2007
    Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) - πολυτασικό κόμμα που περιλαμβάνει από κλασικούς μαρξιστές έως σοσιαλδημοκράτες - 2004

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γραφική περίπτωση: επί τρεις μερες έχουμε διερευνητική εντολή όπυ κατά κύριο λόγο οι συναντήσεις αφορούν κόμματα οργανώσεις κτλ που είναι εκτός βουλής γιατί μιλάμε με τον λαό

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γραφική περίπτωση:Πριν τις εκλογές: δεν θα παραδόσουμε την διερευνητική εντολή ότι και αν γίνει.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γραφική περίπτωση:θα καταγγείλουμε μονομερώς το μνημόνιο αλλά θα είμαστε στο Ευρώ

    Ο λαός είναι σοφός: και ψηφίζει χρυσή αυγή

    Τα κόμματα λένε ψέματα και εκλέγονται: η επανίδρυση και τα λεφτά υπάρχουν είναι πραγματικότητα

    Μπορώ να πώ πολλά απλά
    Σαφώς και δεν θα τον ψηφίσεις, για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να μπορείς να σκέφτεσαι και να διαβάζεις (χρειάζεται ακόμη και αν οι εντολές της κεντρικής επιτροπής του κόμματος δίνονται προφορικά).
    Συνεπώς καλύτερα μην τον ψηφίσεις και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ίσως η Βόρεια Κορέα να είναι ένα καλό μοντέλο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η τελευταία σου πρόταση τα είπε όλα, φοβερό επιχείρημα... Αν μου επιτρέπεις, διάβαζε πιο προσεκτικά. Έγραψα ότι η άποψη πως τα κόμματα προεκλογικά διαγκωνίζονται στην ψευδολογία, είναι σωστή.

      Delete
    2. Μια χαρά διάβασα το ξερω ότι συμφωνείς για τα κόμματα απλά βάζω επιπλέον και το ΣΥρΙΖΑ

      Delete
  4. Ο σοφός λαός μας ψήφιζε 35 χρόνια Πασόκ και ΝΔ.
    Ο σοφός λαός μας πίστεψε το λεφτά υπάρχουν( και γω μαζί τους).

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί.
    Όταν ήταν υποψήφιος ο Τσίπρας είχα πει "Άντε ρε γμτ ! Μπράβο! ένας νέος για αρχηγός κόμματος! Επιτέλους φρέσκα μυαλά! Ίσως να δούμε κάτι διαφορετικό" και όταν τον άκουσα απογοητεύτηκα πλήρως. Πιο συντηρητικός από την κατάψυξη.

    Δείμο το επιχείρημα σου είναι απλά ΦΟΒΕΡΟ! "...αλλά είναι και ηλίθιος. "
    Να υποθέσω πως με την ίδια λογική ψήφισες.

    Ομολογώ πως ο Τζήμερος κάνει λάθος εάν έχει πει ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστικό και σταλινικό κόμμα, ότι θέλει την έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή."
    Γιατί πολύ απλά ο Σύριζα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ενώ ο Τζήμερος ξέρει πολύ καλά τι θέλει για την χώρα του.
    Είναι άλλη συζήτηση εάν αυτά που θέλει είναι σωστά ή όχι, το συζητάμε με πραγματικά επιχειρήματα και όχι αστειολογήματα των αγράμματων αριστερών που επειδή διαβάσανε Μαρξ και διαχωρίζουν την πάνω από την κάτω και την τέρμα αριστερά από την λίγο αριστερά νομίζουν ότι είναι διανοούμενοι-φιλόσοφοι.

    Τα κόμματα χαρακτηρίζονται από ισόβιους αρχηγούς, έλλειψη δημοκρατίας και αδιαφάνεια. Διαφωνείς;

    "Που κομίζει ιδέες και όχι προτάσεις."
    Σαφώς δεν έχεις διαβάσει ούτε παράγραφο από τις θέσεις της Δημιουργίας Ξανά.

    Αντίστοιχα στο ΦΟΒΕΡΟ πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

    "Δεσμευόμαστε να ξεκινήσει μια νέα επίπονη αλλά αναγκαία πορεία ανάκαμψης και ανασυγκρότησης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας με κοινωνικά και περιβαλλοντικά κριτήρια και γνώμονα τις ανάγκες των πολλών αντί για τα συμφέροντα των λίγων."

    ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!

    Μας λένε ότι δεν υπάρχουν πόροι. Λένε ψέματα! Πόροι μπορούν να απελευθερωθούν:

    μπλα μπλα
    Με πάταξη της διαφθοράς.... ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣΣΣΣΣ! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ!

    "Το δημόσιο χρέος της χώρας είναι ταξικό χρέος. Είναι οι φόροι που δεν πλήρωσαν οι πλούσιοι. Με διαρκείς απαλλαγές και ελαφρύνσεις για τα μεγάλα εισοδήματα και τα κέρδη του κεφαλαίου, "

    ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ-ΠΑΛΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΪΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΦΟΡΟΥΣ;;; (Αυτό είναι αντεπιχείρημα σε περίπτωση που δεν κατάλαβες)

    "Να αλλάξει η φορολογική κλίμακα με σημαντική αύξηση των συντελεστών για τα μεγάλα εισοδήματα μέχρι 75% για εισοδήματα πάνω από 500000 ευρώ τον χρόνο. "

    75% !!!!!!!! ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; == ΑΝΕΡΓΙΑ 80%...

    Αυτά και άλλα πολλά στην κωμωδία που λέγεται πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ!!! (έχει και κάποια σωστά αλλά δεν σώνεται η κατάσταση).

    ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς,ο Σύριζα δεν ξέρει τι είναι ούτε που θέλει να πάει.
      Η εν ελλάδι αριστερά ήταν μια ζωή πιο οπισθοδρομική απο την εκκλησία.

      Delete
    2. O tzimeros den eipe pote oti o suriza einai stalinikos. gia to KKE to eipe. eipe oti einai ASOBARO komma (kai exei apoluto dikio)

      Delete
  5. Θεμιστοκλής11 May, 2012 20:39

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γραφικότατη περίπτωση. Ψηφίστηκε όμως και θα ψηφιστεί ενθέρμως απο το παλιό ΠΑΣΟΚ που φαντάζεται πως όταν βουλιάξουμε θα επιπλεύσει, απο παραζαλισμένους απο την ταλαιπωρία ανθρώπους, και απο ευφυείς ανθρώπους όπως εσείς (και οι σχολιαστές σας) που πάντα ψάχνουν να δικαιολογήσουν τις προκαταλήψεις τους. Αν είχατε την ειλικρίνεια να πείτε στον εαυτό σας οτι δεν έχει άδικο σε αυτά που λέει, αλλά απλώς είναι αντίπαλος σας, θα σπρώχνατε και το κόμμα σας μακριά απο τη ζώνη της γραφικότητας. Και τότε η αντιπαράθεση θα είχε νόημα. Τωρα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σκίτσο του ΠΑΣΟΚ 2.0. Και αυτό ειναι που είναι το επικίνδυνο - όχι ο Τζήμερος.

    Και απο μένα, θερμά συγχαρητήρια για το έξοχο κολάζ θέσεων και τις εντυπώσεις που αφήνει. Επιστρέψτε τώρα στα αλώνια σας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θεμιστοκλή, αυτές είναι οι θέσεις του "Πρίγκηπα". Με τα "καρφιά" για κολάζ, δεν αλλάζεις την πραγματικότητα. Μπορείς να δεις τις θέσεις και στο λινκ του επόμενου σχολίου. Δεν φταίω εγώ αν κάποιες σ' ενοχλούν ή σε τρομάζουν...

      Delete
  6. O Mr. “Δημιουργία,. Ξανά !;” http://parallhlografos.wordpress.com/2012/05/11/o-mr-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;;;
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΓΖΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ; Ή ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΣΙΕΝΤΖΟΡΙΧΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
      ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ 1 ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ; Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΙ
      "ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ" ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ;;;;
      "Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ"
      ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ;;; ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!
      ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!
      ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΕΝΠΑΓΓΕΛΤΕ, Ε ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ...
      ΟΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ! ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!
      Ο ΚΛΑΣΙΚΟ Μ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΙ
      "ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ!!"
      Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ , ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!

      ” Με φοβερά πολιτικά επιχειρήματα αποδομεί την Αριστερά στο σύνολό της. Και λέω εγώ ο βλάκας – αν η Αριστερά έχει όντως αυτό το στόχο και το καταφέρει και τσιμπήσει και πολλά ψηφαλάκια και έρθει και στην εξουσία, μετά τί θα κάνει; Αφού θα ‘χει επιτύχει τους στόχους της κατά τον Τζήμερο. Μάλλον θα αυτοκαταστραφεί ε;"

      Το ότι ο Τσίπρας έχει χεστεί πάνω του που πήρε 17% και θα χρειαστεί να δειξει συνέπεια το βλέπετε ή κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου; Θέλω πραγματικά να γίνει κυβέρνηση.Με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του να σας βγάλει όλους στην ανεργία και να κλέγεστε και να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΒΟΡΙΕΟ ΚΟΡΕΑ Ή ΚΟΥΒΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Η ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;


      "Συνεπής απέναντι στην κυρίαρχη γραμμή εξίσωσης κομμουνισμού και φασισμού."

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

      ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; Ή ΜΟΝΟ ΜΑΡΞ;

      ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ;;
      Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ.
      ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ; ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.

      ΤΥΧΑΙΟ;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ...

      ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ. ΔΕΝ ΚΡΙΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
      ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.

      Delete
    2. Μιχάλη σου απαντώ εγώ, αν και το σχόλιό σου δεν απευθυνόταν σ' εμένα. Αν συμφωνείς με την ταύτιση φασισμού - κομμουνισμού, δεν έχω να σου πω τίποτα.

      Μόνο αυτό: Αφού εμείς είμαστε τεμπέληδες και ψάχνουμε μονίμως μια θέση στο δημόσιο, ο ιδιωτικός φορέας του Τζήμερου ξέρεις πως λειτουργεί; Γνωρίζεις ότι εισέπραταν από τους πελάτες τους μετρητοίς το αγγελιόσημο και δεν το απέδιδαν ποτέ στο κράτος; Και όταν πιέστηκαν άρχισαν να το πληρώνουν σε άπειρες δόσεις. Ξέρεις αυτοί οι τίμιοι και εργατικοί άνθρωποι, τί προμήθειες χρέωναν στους πελάτες τους; Μάθε λοιπόν ότι είχαν εφεύρει και πολλούς τρόπους να φοροδιαφεύγουν.

      Delete
  7. Πω πω...
    Δυο- τρία πράγματα έγραψες για τον Τζίμερο και έπεσαν μισή ντουζίνα(;) νοματαίοι να σε φάνε! Αμα είχαν οι νεοφιλελεύθεροι τόση επιρροή στην κοινωνία όση παρουσία στο ίντερνετ θα είχαν πάρει κανένα 30%. Αλλά με τα τρία κομματάκια τους -αχ, καταραμένη πολυδιάσπαση της δεξιάς- και τις θέσεις τους είναι το ίδιο ή και περισσότερο γραφικοί με κάτι εξωκοινοβουλευτικά γκρουπάκια της αριστεράς. :-)

    ReplyDelete
  8. Ακουσα ένα ωραίο : Τώρα που η Δημιουργία Ξανά θα συνεργαστεί με το Μάνο μήπως θα πρέπει να λέγεται "Δημιουργία Ξανά Μανά" ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πιο ταιραιστό θα ήταν το ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΣΚΑΤΑ.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...