May 12, 2012

Σαπιοκοιλιάς με καθυστέρηση χρόνων...



Τώρα ανακάλυψε ο Βενιζέλος ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα σάπιο κόμμα. Μάλιστα απέδωσε τη συντριβή στις εκλογές στον κυβερνητισμό των Πασόκων και τον Τσοχατζόπουλο. Πρόσθεσε δε ότι δεν αποκλείει καθόλου να βρεθούν και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη θέση του Άκη.

Το "σπρώξιμο" και η εξέλιξη του ίδιου από τον Άνθιμο και τον Λαμπράκη δεν ήταν δείγμα σαπίλας. Η εκλογή του ως μοναδικού υποψηφίου δεν μύριζε μούχλα από μακριά. Η συγκατοίκηση με τον ΓΑΠα, τ' αδέλφια του και όλους τους κηπουρούς τους, με τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Κρεμαστινό, τον Νικητιάδη, την Διαμαντοπούλου δεν ενόχλησε ποτέ τον Βενιζέλο. Ο συχνωτισμός επί δεκαετίες με όλους τους Τσοχατζόπουλους του ΠΑΣΟΚ, δεν τον επηρέασαν και σε λίγες μέρες ο Βενιζέλος θα ζητήσει πάλι την ψήφο μας.

Αυτό είναι το "ήθος" των Πασόκων. Έτσι διέβρωσαν, με το "ήθος" τους, όλη την κοινωνία από το 1981. Και φτάσαμε στο "ξέρεις ποιός είμαι εγώ;" του γελοιωδέστατου Κουλούρη. Ο Βενιζέλος, που εξαιρεί τον εαυτό του από τη σαπίλα του ΠΑΣΟΚ, είναι αυτός που συνέτασσε νόμους καθ' υπαγόρευση του Λαμπράκη, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τελευταίου. Ο σαπιοκοιλιάς Βενιζέλος.

Αν έχουμε στοιχειώδες μυαλό και ικανότητα κριτικής, αν δεν έχουμε πάρει διαζύγιο από τη λογική, στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μείνει εκτός Βουλής.



6 comments:

  1. Ο τύπος είναι ο μαέστρος της εναλλαγής του άσπρου σε μαύρο. Αφού θέλει να εμφανίσει τα ποσοστά (σύγκριση με 1974 και Παπανδρέου) ως ευκαιρία και κάτι καλό... Μου θυμίζει το ΚΚΕ που πάντα έλεγε δεν θέλει κανείς την εξουσία αυτή τη στιγμή για να μην εκτεθούν. Πού πας, ρε Καραμήτροοοοοοο; Ποιος δεν θέλει την εξουσία; Ποιος εμφανίζει κάτι άλλο από την κατάληψή της ως καλύτερο;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aυτή την ικανότητα του την αναγνωρίζω κι εγώ. Να ψεύδεται ασύστολα σε άψογα ελληνικά και με επιστημονικοφανή τρόπο.

      Delete
    2. Να μη σου πω και συνταγματολόγος, τρομάρα του...

      Delete
  2. Αυτός ψήφιζε νόμους που μετέτρεπαν τα κακουργήματα της απάτης και της πλαστογραφίας σε μια νύχτα σε πλημμελήματα (σαν καλή ώρα σήμερα με τον Παπαϊωάννου), με αποτέλεσμα να παραγράφονται καραμπινάτες κατηγορίες κατά των πολύ οικείων του προσώπων... ο νοών νοείτω...
    Πράγματι το ΠΑΣΟΚ και ειδικά ο Βενιζέλος έπρεπε να είχαν μείνει εκτός Βουλής! είναι εξωφρενικό αυτόν που ο κόσμος θέλησε να αποκλείσει από το σκηνικό των "διαπραγματεύσεων" για την τύχη της Ελλάδας, αυτός να παίζει νύχτα μέρα πρώτο "τραπέζι" στις οθόνες μας και να ουρλιάζει μεσ' τα μούτρα μας ότι θέλει να μας "σώσει" και θα μας "σώσει"!!! έλεοςςς!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. O Bενιζέλος, Μαριάννα, αποτελεί τον ορισμό του αριβίστα. Συνέτασσε νόμους είτε για καλύψει τους δικούς του, όπως λες, ή καθ' υπαγόρευση από τους ισχυρούς. Όπως ο νόμος για την προμήθεια των διαφημιστικών εταιριών, που απαίτησε το 1996 ο Λαμπράκης.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...