May 13, 2012

Έκτακτες παραστάσεις!




Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου, ο θίασος ΚουΒενιζελοΣάχλα προγραμμάτισε έκτακτες παραστάσεις του έργου "Πιέζουμε τον Τσίπρα - Κοροϊδεύουμε τον κόσμο". Η υπόθεση του έργου αναφέρεται στο αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Η πλοκή έχει σχέση με το γεγονός ότι ενώ τα τρία κόμματα συγκεντρώνουν τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών για το σχηματισμό κυβέρνησης, αυτά συνεχίζουν ν' απαιτούν τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι γιατί θέλουν να εκθέσουν το ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική που θέλουν και υποχρεώνονται από τις υπογραφές τους, οι δύο τουλάχιστον, να ασκήσουν. Την ίδια πολιτική που "απολαύσαμε" τα 2,5 τελευταία χρόνια.

Χορηγοί της παράστασης είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που εδώ και χρόνια, έχουν σταματήσει να κάνουν τη δουλειά του δημοσιογράφου και κατά συνέπεια της ενημέρωσης και λειτουργούν ως γραφεία τύπου των κομμάτων. Κάνουν, δηλαδή, τη δουλειά του παπαγάλου. Οι ίδιοι, λοιπόν, έχουν αναλάβει να διαφημίσουν την παράσταση με μοναδικό τρόπο και στοιχεία τρόμου. Η παράσταση αρχίζει κάθε βράδυ στις 8 με δωρεάν είσοδο...

Ευτυχώς όμως το κοινό έχει εκπαιδευτεί από τα ΜΜΕ στον τρόμο και πλέον δεν χαμπαριάζει...

2 comments:

  1. Το ξαναείπα και δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Αν ο λαός όπως λένε κάποιοι έκανε λάθος στηριζόμενος στην ψήφο των άλλων (αν και τέτοιο πράγμα δεν ξαναείδαμε, να αποφασίζω δηλαδή με εμπιστοσύνη ότι θα βγάλει το δικομματισμό ο γείτονας που κατηγορώ ως ηλίθιο) και ήταν πέραν του δέοντος οργισμένος, επειδή ψήφισε ατομικά και παραβγήκε το κακό, ας ξαναψηφίσουμε... Τι φοβούνται; Εκτός αν φοβούνται τη δημοκρατία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όταν μετρούσαν χρόνια επιεικώς ως ηλίθιο, έρχεται το αποτέλεσμα των εκλογών και αντιλαμβάνονται το λάθος που έκαναν. Είναι όμως δύσκολο να το αποδεχθούν.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...