May 15, 2012

Το φασίστα κι αν τον πλένεις...




Εμφανίστηκε ο Κασιδιάρης χθες στο δελτίο της ΝΕΤ. Στο πέτο φορούσε το σήμα της ΧΑ, τη γνωστή παραλλαγή της σβάστικας. Κατήγγειλε το χαρακτηρισμό από τον Μπαρόζο της ΧΑ ως νεοναζιστικό κόμμα και την πρότασή του να κηρυχθεί, ως τέτοιο παράνομο. Όταν η Στάη του είπε "γιατί σας ενοχλεί, αφού κι εσείς ο ίδιος έχετε αρθρογραφήσει υπέρ του Αδόλφου Χίτλερ;" το έκανε γαργάρα λέγοντας ότι η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα! Του κάνει εντύπωση η αντίδραση των Ευρωπαίων για την άνοδο της ΧΑ, ενώ δεν αντιδρούν για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ!

Σε πρώτη διάταξη οι λαθρομετανάστες. Η παρουσία τους στην Ελλάδα, κατά τον Κασιδιάρη, σημαίνει ότι η χώρα έχει γίνει σκουπιδότοπος! Αυτόν τον άνθρωπο, με αυτήν την ιδεολογία, ψήφισαν 500 χιλιάδες Έλληνες...

Το ωραιότερο όλων όμως ήταν το ύφος του Κασιδιάρη. Αποτύπωνε μεγαλοπρεπώς τον ψυχικό του "πλούτο" και την έμφυτη ευγένεια. Ύφος που μονίμως ήταν "δεν θα σε πιάσω μωρή στα χέρια μου;" Και δικαίωνε απολύτως το χαρακτηρισμό του Μπαρόζο.


Ο Κασιδιάρης, βέβαια, ακολουθεί πιστά τον αρχηγό του. Ιδού:







4 comments:

  1. Το θετικό είναι η έκθεση μειώνει την εκλογική τους επιτυχία...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ. Ισχύει τουλάχιστον για όσους έχουν την κοινή λογική...

      Delete
  2. Το ωραίο είναι πως πέταξαν τη στολή εργασίας και φόρεσαν γραβάτα.
    Η άνοδός και η είσοδός τους στη βουλή δεν οφείλεται τόσο στη δική τους δράση όσο στην αδράνεια όσων κυβερνούν τα τελευταία χρόνια.
    Βρήκαν πολύ ελεύθερο χώρο και τον εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν φταίνε οι χιλιάδες που τους ψήφισαν αλλά οι συνθήκες διαβίωσης όλων αυτών των ανθρώπων που αφέθηκαν στην τύχη τους.
    Το κακό είναι πως δεν βλέπω να υπάρχουν περιθώρια (άμεσα) να ¨διορθώσουν¨ την ψήφο τους-κατά πως θάλεγε και η Αλέκα…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να που δόθηκε η ευκαιρία! Τώρα για τις γραβάτες που έβαλαν και τους δυσκολεύουν,ισχύει ό,τι ισχύει και για τους παπάδες. Η γραβάτα δεν σώζει το φασίστα, παραμένει ίδιος...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...