May 17, 2012

Αθλιότητες...



"Θέλετε να μας βγάλετε από το ευρώ και την ΕΕ. Προσπαθείτε να επαναφέρετε αυτά που ίσχυαν στη Σοβιετική Ένωση πριν την κατάρρευσή της. Θέλετε να φορολογήσετε ζημιογόνες επιχειρήσεις. Θα προσλάβετε 100.000 δημόσιους υπαλλήλους. Θα κρατικοποιήσετε τον ΟΤΕ και τα λιμάνια. Δεν μπορείτε να βρείτε τις off-shore. Θα φορολογήσετε την τηλεοπτική διαφήμιση και θα κλείσετε τα κανάλια."

Αυτά "εκτόξευσε" κατά του Γιάννη Μηλιού στο δελτίο του MEGA, σε απόλυτη σύμπνοια η "εκλεκτή" χθεσινή παρέα του καναλιού, Τρέμη - Πρετεντέρη - Τσίμα - χαζού - Λυκουρέντζου - Λοβέρδου.

Ο πανικός από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τον οχετό των αθλιοτήτων. Με τον Λοβέρδο να κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για ανειλικρίνεια. Ο Λυκουρέντζος για υποκρισία και έλλειψη σοβαρότητας από αυτούς που έκαψαν την Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008. Η Τρέμη για το κλείσιμο των καναλιών. Και όλοι μαζί κατηγόρησαν το ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει σαν στόχο την έξοδο από το ευρώ.

Η κατηγορηματική δήλωση του Μηλιού για παραμονή στην ευρωζώνη, δεν σήμαινε τίποτα για τους κατηγόρους του. Συνέχισαν στο ίδιο σενάριο της τρομολαγνείας και της καταστροφολογίας. Φαντάζομαι ότι δεν θα το γλιτώσουμε και σύντομα θ' ακούσουμε το "θα μας πάρετε τα σπίτια, θα μας πάρετε τις καταθέσεις, θα μας πάρετε την ιδιοκτησία, θα μας πάρετε τις γυναίκες και τις θυγατέρες..."  

Είπα στην Πέρσα το τελευταίο και τη ρώτησα αν φοβάται. Κούνησε χαρούμενα την ουρά της...




15 comments:

  1. Πολύ ωραία τα λες! Άραγε, αυτός ο νόμος που είχαν ψηφίσει πριν δυό χρόνια περί δημιουργίας πανικού κ.λ.π. ισχύει ακόμη;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βεβαίως ισχύει ακόμα. Βάσει αυτού του νόμου είχαν κατηγορήσει εκείνο τον Κρητικό με το μέηλ για τη δραχμή. Αλλά οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα, είναι υπεράνω των νόμων...

      Delete
  2. Ναι ρε κι εγώ φοβάμαι πως αν έρθει ο Τσίπρας θα πάρει τα σπίτια απ΄τους νοικοκυραίους και ....θα μου ανεβάσει το νοίκι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mη φοβάσαι Λύκε. Θα πάρουμε σκηνές και τα παιδιά μας και θα πάμε να μείνουμε στη Νίσυρο.

      Delete
  3. Θα κοπεί και το γάλα από τις αγελάδες αν βγει ο Σύριζα!!! λολ

    Οι δημοσιοκάφροι και οι ΝΔΣΟΚΟΙ επιτρέπεται να δημιουργούν πανικό; Γιατί θυμάμαι παλιότερα καποιους να έχουν συλληφθεί επειδή έγραφαν για επιστροφή στη δραχμή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστά θυμάσαι. Αλλά, είπαμε, οι δημοσιογράφοι και κυρίως αυτοί της τηλεόρασης, είναι υπεράνω των νόμων.

      Delete
  4. Ορισμένα κανάλια μετρίασαν αυτή την πολεμική κατά του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ακριβώς θέλουν να τα πηγαίνουν καλά με τον αυριανό δικομματισμό και τηρούν μια ανθρώπινη στάση (όχι σωστή, αλλά μετριασμένη τουλάχιστον). Όλοι πλην ΜΕΓΚΑ και ΣΚΑΪ, βεβαίως βεβαίως.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν μπορείς να περιμένεις από την κυρία Όλγα με την παρέα της και τον κ. Μπάμπη ν' αλλάξουν άποψη τόσο εύκολα. Τουλάχιστον, όταν δεν πρόκειται για τον ΓΑΠα και το Βενιζέλο, που άλλαξαν άποψη σε 24 ώρες...

      Delete
  5. Δεν συμμεριζομαι τις κραυγες και τον ανουσιο λογο ολων αυτων. Αλλα σαν καχυποπτος ανθρωπος (αυτο παθαινεις οταν αγαπας την ιστορια), ευχομαι το Σεπτεμβριο οταν θα εχουμε κατι ακουρευτα χρεη μπροστα μας, ο Τσιπρας να ρωτησει καποιο ειδικο, και εχει πολλους, απο το Συριζα και να μην γυρευει τη γνωμη του Παπαδημου.

    ReplyDelete
  6. Δεν συμμεριζομαι τις κραυγες και τον ανουσιο λογο ολων αυτων. Αλλα σαν καχυποπτος ανθρωπος (αυτο παθαινεις οταν αγαπας την ιστορια), ευχομαι το Σεπτεμβριο οταν θα εχουμε κατι ακουρευτα χρεη μπροστα μας, ο Τσιπρας να ρωτησει καποιο ειδικο, και εχει πολλους, απο το Συριζα και να μην γυρευει τη γνωμη του Παπαδημου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tα ακούρευτα χρέη θα υπάρξουν αν η όποια κυβέρνηση δεν εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που της παρέχει η διεθνής πρακτική. Δυνατότητες, που στο παρελθόν έχει εκμεταλλευτεί και η Ελλάδα.

      Delete
    2. Θα περιμενουμε καρτερικα να δουμε αν η δικη σου αισιοδοξια θα υπερισχυσει και οχι η δικη μου αμφιβολια. Και θα τα ξαναπουμε.

      Delete
    3. Συμφωνώ ελπίζοντας...

      Delete
  7. Άρπαγας18 May, 2012 02:00

    Τι θα γίνει πραγματικά, αν γίνει κυβέρνηση η αριστερά:

    http://www.e-dromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8596:%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1&Itemid=67

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευτυχώς να λέμε, δηλαδή, που θα μας αφήσουν τον αέρα που αναπνέουμε...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...