May 22, 2012

Τώρα σωθήκαμε...




"Τους ενδιαφέρει ένα αποδυναμωμένο ΚΚΕ για να μην μπορεί να παίξει το ρόλο της αντικειμενικής ενημέρωσης του λαού, της προειδοποίησης και πάνω απ’ όλα της στήριξης της ελπίδας ότι μπορεί, παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια του, να ματαιώσει τα χειρότερα, να κερδίσει κάτι και τελικά να νικήσει". Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της χθες η Αλέκα.

Έτσι τώρα ξέρουμε και δεν έχουμε καμιά δικαιολογία. Αν θέλουμε αντικειμενική ενημέρωση, πρέπει να ψηφίσουμε ΚΚΕ. Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να εγγυηθεί ότι θα ενηρωνόμαστε σωστά. Το επιβεβαιώνει και η μακρά ιστορία του κόμματος, πάντοτε συνυφασμένη με την αντικειμενική ενημέρωση, δηλαδή την αλήθεια.

Από τη συμφωνία της Βάρκιζας - που οδήγησε στον εμφύλιο, στην εξέγερση των 300 πρακτόρων της Ασφάλειας στο Πολυτεχνείο. Από την πρόσφατη περικύκλωση της Βουλής στις 20 Οκτωβρίου 2011, "για να ψηφίσουν απρόσκωπτα όσο το δυνατόν περισσότεροι βουλευτές κατά του πολυνομοσχεδίου", σύμφωνα με δήλωση της Αλέκας.

Πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς. Γιατί εκτός από την αντικειμενική ενημέρωση του MEGA και του ΣΚΑΪ, έχουμε και αυτήν του ΚΚΕ...






6 comments:

  1. Καλοί είναι μωρέ. Ακούμε μία διαφορετική φωνή για να έχουμε χρώμα. Έτσι όπως πάει το ΚΚΕ θα κατηγορήσει και τους αναρχικούς ότι στηρίζουν το αστικό κράτος...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το έχουν ήδη κάνει Δείμε. Φαντάζομαι δε, ότι όταν βαρεθούν τους αναρχικούς, αν δεν βρουν κάποιους άλλους να κατηγορούν, θα το γυρίσουν στη μεταφυσική.

      Delete
  2. Το ΚΚΕ φροντίζει πάντα τα "δικά του παιδιά".... Μπορεί να τα διέγραψε το 1980 ως χαφιέδες πράκτορες της σπουδαστικής του Ρουφογάλη το 2012 όμως τους αποκατέστησε με μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος στην Α Αθήνας παρακαλώ.... Το ΚΚΕ ποτέ δεν ξεχνά τους "ανθρώπους" του!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έτσι είναι, μπορεί να περνούν χρόνια, αλλά στο τέλος τους αποκαθιστά όλους. Ίσως σε καμιά δεκαριά χρόνια να αποκαταστήσει και την κομματική ιδιότητα του Άρη Βελουχιώτη...

      Delete
  3. Σ΄αυτές τις εκλογές όποιος δεν θέλει να ψηφίσει τα άλλοτε μεγάλα κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ αλλά θέλει να μείνει στο ευρώ ψηφίζει ή ΚΚΕ ή Χρυσή Αυγή άλλη επιλογή δεν υπάρχει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Λύκε. Όταν συμφωνώ μαζί σου, όπως τώρα. Τις άλλες φορές δεν μ' αρέσει...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...