May 23, 2012

Κουφέτα


 
Πήξαμε στους γάμους, φάγαμε και του κόσμου τα κουφέτα που προσφέρθηκαν σ' αυτούς. Ούτε αν τελείωνε ο χρόνος και ο επόμενος να ήταν δίσεκτος, δεν θα είχαμε τόσους πολλούς γάμους. Όπου κι αν κοιτάξεις γάμους βλέπεις.

Παντρεύτηκε ο Σα(χλα)μαράς τη Ντόρα. Αλλά και κάποιους ομοϊδεάτες του Τσεκουρίδη. Το διαδίκτυο γέμισε από φωτογραφίες των τελετών. Παντρεύτηκε κι ο Τζήμερος τον Μάνο. Για να τον παντρευτεί ο Τζήμερος, απαίτησε να χωρίσει προηγουμένως ο Μάνος από τον Βαλλιανάτο.  Έβαλε βέτο και για το χρώμα που θα είχαν τα κουφέτα. Είχε αποφασιστεί να είναι ροζ. Ο "πολλά βαρύς" Τζήμερος απαίτησε να είναι καφέ. Το χρώμα του φασισμού. Γιατί είναι φασισμός να αποκλείεις τον άλλο για τις ερωτικές του προτιμήσεις. Ο φασισμός του Ελληναρά, του δήθεν ανοιχτόμυαλου Τζήμερου.

Είχαμε επίσης ανέλπιστους και αταίριαστους αρραβώνες. Όπως του Βενιζέλου με τον Ολάντ. Αμφιβάλλω για την μακροημέρευσή του, λόγω του τελείως διαφορετικού χαρακτήρα και σωματότυπου. Ο ένας αδύνατος και Πρόεδρος της Γαλλίας, που δεν διαφήμισε τον τίτλο του. Ο άλλος παχύσαρκος και αρχηγός του 3ου κόμματος στην Ελλάδα, που αυτοδιαφημίστηκε σαν εκπρόσωπος όλου του ελληνικού λαού! Ενώ εκπροσωπεί μόνο το 13%. Το υπερφίαλο του παχύσαρκου.

Οι εκπομπές κοινωνικού προβληματισμού (διάβαζε κουτσομπολιού) της ελληνικής τηλεόρασης, θέλουν και τον Τσίπρα να έχει παρά φύση σχέση με την Κατσέλη. Εδώ εκτός από τον σωματότυπο, έχουμε και μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ο Τσίπρας ενοχλήθηκε σφόδρα όταν έμαθε αυτές τις πληροφορίες, έχασε την ψυχραιμία του κι έκανε την ατυχή δήλωση περί Ολανδρέου. Όταν σου φταίει ο γάιδαρος, Αλέξη, δεν χτυπάς το σαμάρι...

Με τόσους γάμους κι αρραβώνες πολιτικών σε τόσο λίγες μέρες, ίσως κερδίσουμε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Ίσως να δημιουργήσουμε και μια νέα κατηγορία τουρισμού. Αυτή των γάμων πολιτικών, από έρωτα ή συνοικέσιο...




13 comments:

  1. Xαμός.
    Και δεν εχω καταλάβει αν μας κάλεσε κανείς σε αυτούς τους γάμους και τι να φορέσω ψάχνω και τι δώρο να τους πάρω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είμαστε καλεσμένοι όλοι, απορώ πως δεν το κατάλαβες. Σε ό,τι αφορά την ενδυμασία, θα πρότεινα καρώ κοστούμι με αθλητικά παπούτσια. Θα νομίζουν ότι είσαι ελληνοαμερικανός λεφτάς και θα σου κάνουν αυτοί δώρα για να σε γλείψουν.

      Delete
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν παντρεύτηκε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή τους Οικολόγους...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναμενόμενο ήταν, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολυγαμικός σαν τη ΝΔ, της οποίας τα γραφεία στη Συγγρού (όνομα και πράγμα) έχουν καταντήσει χαμαιτυπείο...

      Delete
    2. Πολύ καλό αυτό. Δε σκέφτηκα να το συνδέσω με τη Συγγρού...

      Delete
  3. Τζονάκε, νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν δηλώσει λίστα γάμου, μόνο που τα περισσότερα δώρα είναι τσουχτερά και απαιτούν επαναλαμβανόμενη βουτιά στο πορτοφόλι μας, είμαστε δεν είμαστε καλεσμένοι. Όσο για φόρεμα, μια πλερέζα είναι πάντα σωστή και κομψή επιλογή για τέτοιου είδους κοσμικά γεγονότα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aν ντυθείς όπως πρότεινα στο Τζονάκο, γλιτώνεις το δώρο στους άχρηστους...

      Delete
  4. Πάρα πολύ καλό σχόλιο αγαπητέ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οποία έκπληξη αγαπητή, που ανέλαβες νέους ρόλους κι εξαφανίστηκες από το κουρμπέτι. Αλλά ας είναι. Γιατί είναι πολύ όμορφοι αυτοί οι ρόλοι. Ευχαριστώ και για το σχόλιο!

      Delete
  5. Όλοι αυτοί οι γάμοι θα λήξουν αυτόματα στις 18 του Μάη, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα κι αυτοί θα αρχίσουν να μαλώνουν για το ποιος φταίει που οι καλεσμένοι δεν άφησαν το δώρο τους στη λίστα γάμου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά να πάθουν που ψήφισαν το αυτόματο διαζύγιο. Ας πρόσεχαν...

      Delete
  6. Οι γάμοι καλά κρατούν αλλά να σκεφτούμε και τι τέρατα θα γεννηθούν από τα μετεκλογικά γ@μήσι@.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν θα είναι χειρότερα από τα τέρατα που έχουμε σήμερα. Σκέψου τον Βορίδη, τον Άδωνι, το συρφετό των χρυσαύγουλων... Πολύ δύσκολα θα προκύψουν χειρότερα τέρατα.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...