May 25, 2012

Ο αμόρφωτος, βλάκας και τσαμπουκάς και το γκεσέμι...




Ενοχλείται όταν του λένε ότι υποστηρίζει τα κόμματα του δικομματισμού και την πολιτική που ασκούν αυτά μέσω μνημονίων. Εμφανίζεται να μη δέχεται "μύγα στο σπαθί του", ο αυτόκλητος υπερασπιστής του  Κορκολή, μετά τις αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλόπουλου που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση παιδεραστίας. Έχει εμπιστοσύνη σε αυτό που καταλαβαίνει, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει πολλές φορές "ρόμπα", γιατί ακριβώς δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Δεν έχει πρόβλημα όταν ακούσει μια λέξη που δεν γνωρίζει, να επιτεθεί σε αυτόν που την είπε, γιατί τη θεωρεί a priori κακή. Και όταν του την εξηγούν, αυτός (πάλι) δεν καταλαβαίνει κι επιμένει. Δικαίως του απονέμεται ο τίτλος του "Μανώλη Καψή της Πρωινής Ζώνης".

Απολαύστε τον στο video:




Προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι όσο επιτίθενται σε αυτό που φοβούνται και όσο πιο άκομψα το κάνουν, τόσο αυτό θα δυναμώνει...  Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι χάνουν κάθε ίχνος αξιοπιστίας, αν τους έχει μείνει κανένα.



10 comments:

  1. Και να σκεφτείς ο ηλίθιος κάποτε τον συμπαθούσα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περαστικά σου Δείμε!

      Delete
  2. Άλλος ένας ηλίθιος που στα νιάτα το έπαιζε αναρχικός!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σύνηθες, η Τρέμη και ο Τσίμας το 'παιζαν επαναστάτες (λέμε τώρα) στο ΚΚΕ. Μετά συνήλθαν και κατάλαβαν το σλόγκαν "Το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα"...

      Delete
    2. Αναρχικός το κώλου.... που τον φυγάδευσαν ο μπαμπάς και η μαμά του στην Αμερική για να γλιτώσει το μπουζούριασμα για τον εμπρησμό του ΜΙΝΙΟΝ... Τσάμπα μάγκας εξ απαλών ονύχων!!!!

      Delete
  3. Replies
    1. Όταν έχεις μια ευαισθησία στην ελληνική γλώσσα, είναι φυσικό να "πιάνεις" πρώτος τέτοιες ειδήσεις.

      Delete
  4. Το πάθος για το χρήμα δεν σε κάνει μόνο Παύλο Τσίμα που λένε τα ντουβάρια της Αθήνας, πολύ περισσότερο αν έχει κι άλλα πάθη... βάλτε τώρα που γυρίζει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να βάλουμε Λύκε, αλλά πώς να βρούμε τα πάθη του κάθε βλάκα;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...