May 18, 2012

Δώσε θάρρος στη χωριάτα...




Όταν ο πατέρας Λάτσης αποκαλούσε τον Τριανταφυλλίδη "μαλάκα" μπροστά του κι αυτός δεν αντιδρούσε. Όταν ο ΓΑΠας αρχικά και ο Βενιζέλος τώρα, παρέα με τον Σα(χλα)μαρά χτυπάνε "προσοχές" στην εκ της Ανατολικής Γερμανίας προερχόμενη χωριάτα Μέρκελ, είναι φυσικό αυτή να ξεθαρρέψει και να σου ανέβει στο κρεβάτι.

Και σου προτείνει (λένε τα ΜΜΕ), η ίδια στην πραγματικότητα σου ζητά να κάνεις δημοψήφισμα με το ερώτημα "Ναι ή Όχι στο ευρώ." Αδιαφορώντας αν η Ελλάδα έχει υπηρεσιακή κυβέρνηση με αποστολή τη πορεία μέχρι τις εκλογές και τη διενέργειά τους. Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της αν είναι δυνατή η ταυτόχρονη διενέργεια εκλογών και δημοψηφίσματος. Για να μην αναφερθώ στο ερώτημα του δημοψηφίσματος "Ναι ή Όχι στο ευρώ." Πιστεύω ότι η δική μου πρόταση για δημοψήφισμα, που είχα κάνει παλιότερα στο ΓΑΠα, ήταν καλύτερη: "Ποιό όνομα θεωρείτε ότι έχει κάνει μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα, Παπανδρέου ή Δαρείος;"

Θα συμφωνήσω με τον τίτλο του PARIS MATCH  "Alexis Tsipras, l’homme qui fait peur à l’Europe, Α. Τσίπρας ο άνθρωπος που φοβίζει την Ευρώπη." Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο παράγοντες της ΕΕ αναφέρονται στις επικείμενες εκλογές και στο πως πρέπει να ψηφίσουμε. Παρακολουθώντας τις συχνά απροκάλυπτες απειλές τους. "Απολαμβάνοντας" το μένος των εκπροσώπων των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων, με το οποίο επιτίθενται στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ. Είναι σαφές ότι πολλοί, εδώ και στο εξωτερικό, έχουν φοβηθεί από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σκέφτομαι ότι η Μέρκελ βλέπει εφιάλτες σεξουαλικού περιεχομένου με τον Τσίπρα και ξυπνάει μούσκεμα (στον ιδρώτα) κι αρχίζει τις δηλώσεις...





4 comments:

  1. Σιγά ρε που ποθεί η μανδάμ-Μέρκελ τον Αλέξης :)
    Τονε ρώτησε αμα του αρέσει ;
    Ισως να ποθεί και τον ... PapaGeorge που κάποτε έφτυσε επειδή ειπε κάτι για ενα δημοψήφισμα :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γενικώς Τζονάκε σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν ρωτάς. Σου προκύπτει απλά. Έτσι έγινε και με την Αδόλφα.

      Delete
  2. Το βίντεο είναι το μεγάλο γέλιο. Το άλλο είναι απλά για χαιρόμαστε (όχι για το πήδημα, αλλά για τον τρόμο τους).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και για τον πανικό τους θα πρόσθετα χαιρόμαστε...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...