May 19, 2012

Fuck you Europe!




Αλήθεια, τί τη θέλουμε αυτή την Ευρώπη; Την Ευρώπη που για να μας "σώσει", μας οδήγησε στην ύφεση του 5%, στην ανεργία του 22%, στις 2000 αυτοκτονίες, στη συνεχή λιτότητα. Με την αμέριστη βοήθεια των πάντοτε πρόθυμων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Την Ευρώπη των συνεχόμενων απειλών ότι αν δεν κάνουμε αυτό που θέλει, θα καταστραφούμε.

Τι θέλουμε την Ευρώπη αυτή, που όταν είδε την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, πανικοβλήθηκε και ξέχασε όλα τα προσχήματα. Και δηλώνει ο κάθε μεγαλόσχημος ή μη, ότι αν δεν ικανοποιήσουμε τους όρους που μας έχουν επιβάλει με τις συμβάσεις που υπέγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα καταλήξουμε στο πυρ το εξώτερον. Ότι αν δεν συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις, η Ελλάδα θα γίνει Βόρεια Κορέα.

Τι άλλο θα ανεχθούμε από την Ευρώπη και τη μανταμίτσα Μέρκελ, που έφτασε σε σημείο να ζητήσει να οργανώσουμε δημοψήφισμα με το ερώτημα  "Ναι ή Όχι στο ευρώ."  Θα περιμένουμε να μας πει τι θα τρώμε και πως ή πως και πότε θα πηδιόμαστε; Ας της δώσουμε λοιπόν τη μοναδική απάντηση που υπάρχει: Fuck you Europe!


7 comments:

  1. Ακόμα δεν κατάλαβα τι φοβούνται (αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρως αντισυστημικό κόμμα, αλλά αριστερό σοσιαλδημοκρατικό). Φοβήθηκαν τη μελέτη για το "επαχθές χρέος"; Φοβήθηκαν την άμεση άρνηση πλήρως του μνημονίου (καλά πιστεύουν, αυτό που δεν πιστεύει κανένας Έλληνας -σσ. σχετικά με το "άμεσα") ή φοβούνται κάτι που δεν το έχω καταλάβει, πχ μήπως αποδειχθεί ότι υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι πλην της λιτότητας;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aν εξαιρέσεις τον αρχέγονο φόβο απώλειας της καρέκλας, θα έλεγα ότι πρόκειται για το τελευταίο που λες. Η ακύρωση αυτού που έλεγαν με κάθε ευκαιρία και τρόπο, ότι αποτελούσε μονόδρομο.

      Delete
    2. Κι εγώ κάπου εκεί καταλήγω και νομίζω κάτι τέτοιο σημείωσε κι ο τσίπρας στον Guardian.

      Delete
  2. Χμμμμμ, δεν μου αρέσει ο τίτλος σου βρε Swell μου. Για να είσαι πιο μέσα στα πράγματα, η τελευταία λέξη πρέπει να είναι "Μέρκελ" και όχι "Europe". Και ας κάνουμε και λίγο την αυτοκριτική μας, πριν διαολοστείλουμε τους άλλους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μερόπη, τους δικούς μας που δικαίως διαολοστέλνουμε, και τους ήξεραν πολύ καλά και γνώριζαν τι έκαναν οι "φίλοι" μας.

      Η ΕΕ σε όλες τις σημαντικές θέσεις έχει ανθρώπους που, αν δεν είναι υποτακτικοί της Αδόλφας, πρεσβεύουν την ίδια θεωρία για την έξοδο από την κρίση. Οπότε...

      Delete
  3. Παρά την ένσταση της Μερόπης, εγώ θα πω ξαναfuck you σ'όσους εμπλέκονται σ' αυτή την πολιτική!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...