May 5, 2012

O απόγονος των Ναζί ξαναχτύπησε...




Ο Σόιμπλε δεν κρατήθηκε και μιμούμενος τη λογική και τη νοοτροπία των Ναζί προγόνων του, που έβγαζαν κατά το δοκούν φιρμάνια, έκανε δήλωση στο ίδιο ύφος για την Ελλάδα."Αν οι Έλληνες στις εκλογές της Κυριακής εκλέξουν μια πλειοψηφία η οποία δεν δέχεται τις δεσμεύσεις, η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες" είπε στην διάρκεια ομιλίας του στην Κολονία.

Και για να δέσει η ευθεία απειλή πρόσθεσε ότι, η επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της χώρας. Τώρα αν οι δεσμεύσεις αυτές αναλήφθηκαν από μη νομιμοποιημένη κυβέρνηση και άρα είναι  παράνομες, δεν ενδιαφέρει τον Σόιμπλε. Σημείωσε όμως ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα διογκούμενο τμήμα ακραίων κομμάτων, τα οποία δεν θέλουν να αποδεχτούν αυτές τις (παράνομες) υποχρεώσεις. Τα κόμματα που δεν αναγνωρίζουν τις υπογραφές των δουλικών Παπαδήμιου, ΓΑΠα και Σα(χλα)μαρά, χαρακτηρίζονται ακραία από τον Σόιμπλε.

Τώρα εγώ νομιμοποιούμαι να πω τι πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνει η Γερμανία, να πάψει να ονειρεύεται το τέταρτο και επιτέλους νικηφόρο Ράιχ;

Αλήθεια, ο Βενιζέλος και ο Σα(χλα)μαράς δεν θεωρούν τα παραπάνω ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μας; Το τουμπεκί οφείλεται προφανώς στο γεγονός ότι οι απειλές του Σόιμπλε τους εξυπηρετούν. Να τους χαίρονται οι προτιθέμενοι να τους ψηφίσουν και ανεγκέφαλοι.


4 comments:

  1. Η παρέμβαση της Μέρκελ υπέρ του Σαρκοζί φαίνεται (με βάση τις δημοσκοπήσεις) να ευνόησε τον Ολάντ.
    Φαντάζομαι πως και η παρέμβαση του…πως τον λένε, θα έχει ανάλογα αποτελέσματα και στη χώρα μας…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν διαφωνώ, αλλά αυτό δεν την κάνει αποδεκτή. Αποτελεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μας.

      Delete
  2. Και μόνο γι αυτόν τον καριόλη και τους ομοίους του ντόπιους και ξένους προπαγανδιστές, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αντίθετο με τις επιθυμίες του.
    Καλή δύναμη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ. Καλό βόλι και σ' εσένα!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...