June 15, 2012

Ο Κασιδιάρης του ΠΑΣΟΚ...

 
Ο Βενιζέλος χαρακτηρίζει χυδαιότητες τις πληροφορίες για το χρηματισμό Πασόκων από τη SIEMENS. Τις απέδωσε δε, ως συνήθως, στον Τσίπρα και τις αθλιότητές του. Tο ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε είχε μια ετοιμότητα αντίδρασης στο θέμα του χρηματισμού Πασόκων από τη SIEMENS, κάτι που δεν ξέρει αν ισχύει για τη ΝΔ. Γι' αυτό δέκα χρόνια ο Βενιζέλος αθώωνε τον Τσοχατζόπουλο  στις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής.

Αρνήθηκε εντόνως την άποψη ότι οι πολιτικοί ηγέτες δεν διαπραγματεύτηκαν με την Τρόικα. Ή ότι, λόγω της ιστορίας με τη SIEMENS, δεν χαίρουν εκτίμησης. Ίσως δεν γνωρίζει ότι ο Λάτσης αποκαλούσε τον εθνάρχη μαλάκα. Είπε με στόμφο ότι ασχολούνται με την πολιτική από διάθεση προσφοράς προς την πατρίδα. Γι' αυτό οι Πασόκοι μπαίνουν φτωχοί στην πολιτική και βγαίνουν πάμφτωχοι, από την προσφορά. Σαν τον Τσοχατζόπουλο. Πρόσθεσε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ επέδειξε ετοιμότητα αντίδρασης για τα στελέχη του που χρηματίστηκαν. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Βενιζέλος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αθώωσε τον Τσοχατζόπουλο...

Το ωραιότερο όλων είναι η στιγμή που ο συνταγματολόγος του Άνθιμου και του Λαμπράκη χάνει την ψυχραιμία του. Και γίνεται ο Κασιδιάρης του ΠΑΣΟΚ.




9 comments:

  1. Ο Βενιζέλος για εμάς που τον ξέρουμε ποτέ δε φημίζονταν για την ψυχραιμία του. Πάντα ήταν επιθετικός κι εύκολα αγανακτά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ που δεν τον ξέρω, μου έκανε αλγεινή εντύπωση. Φαντάζομαι πως θα μιλά στους βουλευτές στις κλειστές συνεδριάσεις...

      Delete
  2. Πολύ εύστοχη η παρομοίωση με τον Κασιδιάρη.
    Δεν ξέρω μόνο αν στο τέλος έδωσε και χαστούκια στον ¨αυθάδη¨ που τόλμησε να του κάνει τέτοια ερώτηση.
    Το κακό είναι πως το ΠΑΣΟΚ ατύχησε στην ηγεσία του και τι να σου κάνουν και τα μέλη του.
    Από τη μια ένας ηλίθιος κι από την άλλη ένας ξερόλας τενεκές!
    Καιρός να ψάξουν για καινούργιο ηγέτη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορεί να μην έδωσε χαστούκια στον συμπαθή "αυθάδη", αλλά σίγουρα τον προέγραψε.

      Η θανατερή ερώτηση, για μένα, στους Πασόκους είναι "ο Τσοχατζόπουλος κατάφερε να τα κάνει όλα αυτά, επειδή είστε όλοι ηλίθιοι και δεν το καταλάβατε ή τα κάνατε παρέα και μας το κρύβετε";

      "Από τη μια ένα ηλίθιος κι από την άλλη ένας ξερόλας τενεκές"! Υποκλίνομαι!

      Delete
  3. Τον αδικείς κατάφωρα νομίζω γιατί όχι μόνο δεν πλάκωσε στα χαστούκια τον "χυδαιολόγο" οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ (ούτε καν ένα ποτήρι νερό δεν του ΄ριξε) αλλά αποκάλυψε κι ότι τα στοιχεία για τη σήμενς τα κουκούλωσε η Γερμανία κι όχι οι εξεταστικές που συγκροτούσε το ΠΑΣΟΚ για να ξεπλύνει ....τα λερωμένα τ΄άπλυτα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όπως είπα και στον Kouklitis, ναι μεν δεν του 'ριξε χαστούκια, αλλά τον προέγραψε. Κι εγώ ξέρω τι σημαίνει προγραφή του ΠΑΣΟΚ.

      Το ωραιότερο που είπε ο χοντρός ήταν αυτό για "την ετοιμότητα αντίδρασης". Τέτοια ετοιμότητα, που ειδικά του Βενιζέλου, του πήρε δέκα χρόνια...

      Delete
  4. Μουτζουριδης Γιωργος27 June, 2012 16:03

    Ο Βενιζέλος δεν χαρακτήρισε χυδαιότητες τα περί χρηματισμού, αλλά το ότι δήθεν τους κρατάνε στο χέρι στις διαπραγματεύσεις λόγω της Siemens. Σε περίπτωση που δεν το έχεις διαβάσει στο προτείνω. Προσωπικά το βρήκα αντικειμενικό:

    http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304203604577393964198652568.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Διάβασα το (μακροσκελές) άρθρο της WSJ και δεν είδα κάτι σχετικό με αυτό που ανέφερε ο πολίτης. Επί της ουσίας πάντως η Μέρκελ γνωρίζει πολύ καλά ποιά στελέχη των δύο κομμάτων τα έπαιρναν. Μην ξεχνάς ότι αυτοί που τα έδιναν ήταν Γερμανοί και έχουν ελεγχθεί από τη γερμανική δικαιοσύνη.

      Delete
  5. Ο αισχρότερος, χυδαιότερος και πιο ψεύτικος Λαϊκισμός που έχω παρακολουθήσει σε εκπομπή: Είμαστε στην πολιτική για να υπηρετήσουμε το Εθνικό συμφέρον, έχουμε αφήσει δουλειές, έχουμε αφήσει την άνεση μας, αγωνιζόμαστε καθημερινά, για την αγωνία του τόπου.
    Η άποψη μου είναι, πως αγωνίζεσθε καθημερινά και αδιάκοπα, για την καταστροφή του τόπου, το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων που ζουν σε αυτόν τον τόπο και φυσικά, την απόλυτη καταδίκη και δουλεία, του πληθυσμού αυτών των γεωγραφικών συνόρων, προς όφελος, των εταίρων σας και συμμάχων Γερμανών, Αμερικανών, Άγγλων και λοιπών δυναστών που κυβερνούν αυτόν τον καταβιασμένο πλανήτη.
    Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται .Όποιος δε θυμώνει ποτέ, είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει.Κάτι που δεν σας ταιριάζει επ' ουδενί.Εσείς είστε Προδότης, Καταδότης, Εχθρός του Ελληνισμού και το χειρότερο όλων ευεργετηθείς απο τον Ελληνικο Λαό.
    Και θυμίζω: Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!
    Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη αν θίγω, την αλήθειαν όμως, μου απαγορεύεται να αποκρύπτω.
    Μετά τιμής, ένας κατεστραμμένος Έλληνας πολίτης, απο την απάνθρωπη και ερασιτεχνική πολιτίκη της Εθνικής, Κυβέρνησης σωτηρίας, που ασκήσατε και δημιουργήσατε, εσείς και οι όμοιοι σας.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...