July 9, 2012

Πόσο κάνει η προπαγάνδα;




Τεράστια είναι η αξία και η σημασία της προπαγάνδας. Γι' αυτό το MEGA ανακοίνωσε ότι θα διανείμει δωρεάν αποκωδικοποιητές στους Αθηναίους, τώρα που πρόκειται να σταματήσει η εκπομπή αναλογικού τηλεοπτικού σήματος από τον Υμηττό. Γιατί αν η τηλεόραση δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή, δεν θα μπορεί κάποιος να βλέπει τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια στην Αθήνα μετά τις 20 Ιουλίου.

Το MEGA δεν ενδιαφέρεται για την πτώση της τηλεθέασης. Ούτως ή άλλως τα έσοδα από τη διαφήμιση έχουν καταντήσει μια παλιά καλή ανάμνηση, τα θυμούνται και μελαγχολούν. Αυτό όμως για το οποίο καίγονται, είναι να μην πηγαίνει "στράφι" η προπαγάνδα της Τρέμη και του Πρετεντέρη κάθε βράδυ. Σύμφωνα με μια πληροφορία, η κυβέρνηση θα συνεισφέρει ένα μεγάλο μέρος της δαπάνης που θα απαιτηθεί για τη δωρεάν παροχή εκατομμυρίων αποκωδικοποιητών, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οφείλει την εκλογή της στην προπαγάνδα της Όλγας και του Γιάννη. Τη δαπάνη έχει εγκρίνει και η Τρόικα, γιατί γνωρίζει ότι χωρίς την προπαγάνδα αυτή, τα μνημόνια θα ήταν παρελθόν για το οποίο θα διαβάζαμε στα βιβλία της ιστορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι ν' αποκτήσουν δωρεάν αποκωδικοποιητή θα πρέπει να τηλεφωνούν στο MEGA και να δηλώνουν τα πλήρη στοιχεία τους. Το κανάλι ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


4 comments:

  1. Εμένα δεν μου χρειάζεται αποκωδικοποιητής, τηλεόραση θέλω που πρέπει ν΄ απευθυνθώ στο Μανόλο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και να απευθυνθείς σ' αυτόν, η απάντηση που θα σου δώσει θα είναι "δεν κατάλαβα τι εννοείς"...

      Delete
  2. Πολύ καλό... Το Κοινοποιώ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...