July 9, 2012

Κρήτη, λεβεντομαλακογέννα...


 
Eίναι αναμενόμενο ένας τόπος που βγάζει Μητσοτάκηδες,  Κεφαλογιάννηδες  και Βαρδινογιανναίους, να βγάζει και λεβεντομαλάκες σε μεγάλους αριθμούς. Γι' αυτό άλλωστε η Κρήτη είναι "διάσημη", για τη λεβεντομαλακία των κατοίκων της, που την εκδηλώνουν με πολλούς τρόπους.

Συχνά και σε βάρος των ανυπεράσπιστων ζώων...









12 comments:

  1. Πιο ανόητο συμπέρασμα δεν έχω δει τον τελευταίο καιρό. Πολύ ωραίά ! Επειδή υπάρχουν κάποια καθάρματα και στην Κρήτη που δεν λείπουν άλλωστε από πουθενά, να βγάλεις τα ανόητα συμπεράσματά σου για όλη την Κρήτη. Πες μου ένα τόπο στην Ελλάδα που δεν έχει βγάλει τέτοιους, σαν κι αυτούς που περιγράφεις, να τον προτείνουμε για ευγονική...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν γράφω ότι αφού βγάζει τους πρώτους, είναι λογικό να βγάζει μόνο και λεβεντομαλάκες. Κι έχεις δίκιο. Αυτούς τους συναντάς παντού. Η ιδιομορφία της Κρήτης έγκειται και στη μανία με τα όπλα.

      Delete
  2. Σε διαβαζω καθημερινα και συμφωνω σε ολα μαζι σου.Σημερα ομως με απογοητευσες.Για να ειμαι ειληκρινης σημερα εισαι επιεικως απαραδεκτος.Για ενα καταδικαστεο περιστατικο που συμβαινει σχεδον σε ολη την ελλαδα χαρακτηριζεις μια ολοκληρη περιοχη.Θα επρεπε να ξερεις οτι η μαλακια δεν εχει πατριδα.
    Αν θελεις να το παρουμε και πολιτικα ευτηχως που υπηρχε και η Κρητη στις προηγουμενες εκλογες και δεν ηταν ολη η Ελλαδα χωρα μαλακογεννησης!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρε συ, είπα ότι βγάζει λεβεντομαλάκες, δεν είπα ότι βγάζει (ευτυχώς) μόνο τέτοιους. Ξέρω προσωπικά και σοβαρούς Κρητικούς. Τις γενικεύσεις τις αποφεύγω, εκτός αν πρόκειται για Πασόκους...

      Delete
  3. Λεβεντομαλάκες βγάζουμε παντού σ' αυτήν την χώρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως, έχουμε υπερπαραγωγή. Απορώ γιατί δεν κάνουμε και εξαγωγές...

      Delete
  4. Θα σου την πέσουν οι λεβέντες που θίγεις τηνε πατρίδα τους τη λεβεντιά.
    Οπως το λες, λεβεντομαλακία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ήδη γίνεται Τζονάκε...

      Delete
  5. Συγνώμη που δεν κατάλαβα. Ποιοί σκότωσαν όλα αυτά τα σκυλιά; Αυτοί που τα βάζουν στο φορτηγό τι ακριβώς κάνουν; Ήταν δικά τους; Και πως βρέθηκαν τόσα σκυλιά σε ένα μέρος; Βέβαια για τα δίποδα κτήνη που τα σκότωσαν δεν βρίσκω λόγια να τους χαρακτηρίσω. Και φυσικά τέτοια υποκείμενα υπάρχουν σε όλη τη χώρα. Γιαυτό έχουμε και τέτοιους κυβερνήτες...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ποιοι τα σκότωσαν υποτίθεται ότι το ψάχνει (λέμε τώρα) η αστυνομία. Ζούσαν (συνολικά 100) σε ένα χώρο που έχει φτιάξει μια Αγγλίδα και τον συντηρεί με τη βοήθεια άλλων φιλόζωων.

      Η μπουλντόζα μεταφέρει τους άτυχους σκύλους, προφανώς στο σημείο που θα ταφούν.

      Delete
  6. Δυστυχώς η Κρήτη έχει τεράστιο πληθυσμό λεβεντομαλάκηδων!! Ας μην θίγονται ορισμένοι! Οι "περήφανοι" και "λεβέντες" Κρητικοί έχουν δείξει πολλές φορές το ποιόν τους... Οι περισσότεροι θρασύδειλοι, κατσικοκλέφτες με την μαγκιά τους να ξεσπάει σε αθώα πλάσματα όπως τα ανυπεράσπιστα ζωάκια ή στην καλύτερη περίπτωση στις πινακίδες του δρόμου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oι Κρητικοί, που είναι ικανοί για όλα - καλά και κακά - μου θυμίζουν μονίμως το "Άκου ανθρωπάκο"...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...