July 20, 2012

Θα το πληρώσουν πολύ ακριβά!




Η κυβέρνηση και η αστυνομία συνεχίζουν να κάνουν τα "στραβά" μάτια  στο πογκρόμ της Χρυσής Αυγής κατά ακόμα και νόμιμων μεταναστών. Με την αδράνειά της η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση των Χρυσαυγιτών, θέτει τις βάσεις για να δημιουργηθεί κλίμα έντονης εχθρότητας με τις χώρες και τους λαούς απ' όπου προέρχονται οι ξένοι που δέχονται τις άναδρες, δολοφονικές επιθέσεις των Ναζιστών.

Η αστυνομία με το "πλούσιο" παρελθόν στην ανομία και την παραβατικότητα κάθε μορφής, έχει βρει στη Χρυσή Αυγή έναν πολύτιμο συμπαραστάτη στο έργο της. Δεν ψήφισαν τυχαία ο ένας στους δύο μπάτσους τους Ναζί. Αυτή την "υψηλού" ήθους επιλογή των αστυνομικών πληρώνουν σχεδόν καθημερινά εμμέσως ή/και αμέσως οι μετανάστες.  Γι' αυτό οι επιθέσεις της Χρυσής Αυγής γίνονται συχνά υπό την παρουσία της αστυνομίας.

Hλικιωμένος πατέρας φίλου μου έχει στο σπίτι του μια Γεωργιανή 15 χρόνια για να τον βοηθά. Η κυρία έχει διαβατήριο και έχει πληρώσει χιλιάδες ευρώ αυτά τα 15 χρόνια, προσπαθώντας να βγάλει άδεια παραμονής με το κανονικό τρόπο ή με επιτήδειους δικηγόρους, χωρίς να το έχει καταφέρει. Πριν ένα μήνα είχε κατέβει για ψώνια στην Ομόνοια. Τη σταμάτησαν 4 Ζητάδες και της ζήτησαν χαρτιά. Τους έδειξε το διαβατήριο, αλλά δεν τους άρκεσε... Της είπαν ότι έπρεπε να τη συλλάβουν και να την οδηγήσουν στο Κέντρο Αλλοδαπών. Αυτή φοβήθηκε. Σα λύση οι Ζητάδες πρότειναν να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί της. Έτσι της πήραν 800 ευρώ κι έφυγαν για να συνεχίσουν το "κοινωνικό" τους έργο...

Η κυβέρνηση προφανώς θεωρεί ότι τα φαινόμενα αυτά την εξυπηρετούν, γιατί αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα ολοένα και πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Νομίζει η κυβέρνηση ότι τα φαινόμενα αυτά έχουν συνέπειες μόνο σε βάρος των μεταναστών. Όταν θα αντιληφθεί ότι η αντίδραση έρχεται και από το εξωτερικό και μάλιστα με τρόπο που θα κάνει πολύ "κρότο" και θα έχει μεγάλο κόστος επί "δικαίων και αδίκων", θα είναι πολύ αργά...

11 comments:

  1. Μπάτσοι, Ναζί, Χρυσή Αυγή !!!

    ReplyDelete
  2. Πάντως μόνο η Χρυσή Αυγή διατηρεί ακόμη τη γραμμή της εθνικής καθαρότητας. Περισσότερα στο σχετικό άρθρο του οποίο η εικονογράφηση είναι έγχρωμη και ανάγλυφη : Σχετικό Αρθρο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το "ανάγλυφο" των φωτό το βρήκα ενδιαφέρον. Την ουσία την αναγνωρίζω ως μια άλλη κρυφοναζιστική υστερία.

      Delete
  3. Δεν θα αργήσει η στιγμή που τα ασπόνδυλα θα οργανώνουν κανονικά και με το νόμο τάγματα εφόδου κατά των μεταναστών με την προστασία των αστυνομικών συνοδών τους και με τη χρήση των νόμιμων όπλων που τους χορήγησε η μπατσαρία.
    Έσπειραν ανέμους με την εκλογή της ΧΑ στη Βουλή και όπου να ναι θα θερίσουν θύελλες

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ.

      Delete
  4. Όλα καλά ρε Swell αλλά τα 800 ευρόπουλα που τα πήγαινε η Γεωργιανή? να ξεσκάσουν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ένα μέρος ήταν για να ψωνίσει και τα υπόλοιπα θα τα έστελνε στους δικούς της στην πατρίδα.

      Delete
  5. Με αφορμή το σχόλιο του Λύκου πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι περισσότεροι μετανάστες έχουν στήσει προσωπικές αφορολόγητες business στην Ελλάδα και στέλνουν τα χρήματα που βγάζουν στη πατρίδα τους. Παράλληλα, είναι οι πρώτοι στη χρήση και αξιοποίηση των υποδομών (Μετρό, νοσοκομεία, τηλέφωνα ...) χωρίς καμμία συμμετοχή τους σε αυτά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ότι δεν πληρώνουν φόρους, Παρατηρητή, οφείλεται στην εκπληκτική "ικανότητα" αυτού που εννοεί να ονομάζεται κράτος. Η ίδια "ικανότητα" επιδεικνύεται από το κράτος και σε άλλες ομάδες ελευθέρων επαγγελματιών, αλλά και στη μεγάλη κατηγορία των εθνικών ευεργετών, αυτή των εφοπλιστών. Επίσης, πολλοί από τους μετανάστες εργάζονται ανασφάλιστοι, από τους "νομοταγείς" εργοδότες τους.

      Delete
    2. Η προσφορά ανασφάλιστης εργασίας έχει αλλάξει το τοπίο της αγοράς εργασίας γενικότερα. Διάφοροι «επαγγελματίες» προσφέρονται να εργασθούν ανασφάλιστοι, με χαμηλότερο εργοδοτικό κόστος, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα σε όσους επιθυμούν να εργαστούν με κανονικές συνθήκες. Αυτό δημιουργεί είναι ένα παράγοντα επιλεκτικής ανεργοποίησης. Με άλλα λόγια οι μετανάστες κυρίως, αξιοποίησαν τους «νομοταγείς εργοδότες» και απέκλεισαν από κάποια επαγγέλματα τους ημεδαπούς. Το ερώτημα είναι πώς να εμπιστευτείς τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα ενός εργοδότη ο οποίος παρανομεί στα θέματα προσωπικού αφού μπορεί να παρανομεί και στα θέματα υγιεινής ή ασφάλειας ; Κατά συνέπεια θα πρέπει και εμείς να είμαστε πελάτες σε επιχειρήσεις που έχουν ανασφάλιστους εργαζόμενους !

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...