July 24, 2012

Ο Στουρνάρας, τα στουρνάρια και η αλητεία τους


 
Ο Στουρνάρας είναι ο υπουργός Οικονομικών που μας "φόρεσε" η τρόικα εσωτερικού των Σα(χλα)μαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη. Τα στουρνάρια είναι τα "τσακάλια" της εφορίας. Πρόκειται για πραγματικά "τσακάλια" γιατί απομυζούν τους φορολογούμενους, χρηματιζόμενοι οι περισσότεροι. Ο εφοριακός που έμενε πάνω από το διαμέρισμα των γονιών μου, ενώ ήταν ένα μεσαίο στέλεχος, είχε "καταφέρει" να έχει δύο ρετιρέ - το ένα στη Γλυφάδα και άγνωστο ποσό μετρητών με τα οποία ζει πλουσιοπάροχα ακόμα η χήρα γυναίκα του.

Η εφορία μου έστειλε την εκκαθάριση της δήλωσής μου με χρεωστικό 670 ευρώ. Αν και μακροχρόνια άνεργος, μου ζητά και  προκαταβολή φόρου για το 2013! Οι επιλογές που έχω είναι οι εξής: Να τους αγνοήσω. Να πάω στην εφορία και να τους πω ότι έχουν κάνει λάθος. Αν το δεχθούν, να φύγω. Αν δεν το δεχθούν, να γιαουρτώσω το διευθυντή, ή να βγάλω το μαχαίρι που θα έχω μαζί μου και να κόψω τις φλέβες μου, ή να σαλτάρω από το παράθυρο. Και να δώσω έτσι την ευκαιρία στην Αλ Σάλεχ να πει ότι ήμουν άλλος ένας προβληματικός.

Την ίδια στιγμή ο Σα(χλα)μαράς εντοπίζει την τήρηση της νομιμότητας στην απεργία των Χαλυβουργών. Δεν τη βλέπει στους Τσοχατζόπουλους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που χρηματίστηκαν αποδεδειγμένα με εκατομμύρια από τη SIEMENS και τις άλλες εταιρίες της κολλητής του φίλης Μέρκελ. Δεν την αντιλαμβάνεται όταν πρόκειται για αστυνομικούς, που όταν δεν επιτίθενται σε απλούς πολίτες, καλύπτουν τις παράνομες ενέργειες της Χρυσής Αυγής.

Κατάλαβα πλέον ότι πέρα από την ηλιθιότητα, δεν έχει όρια ούτε η αλητεία στην Ελλάδα.



4 comments:

  1. Αν πας τελικά για το απονενοημένο, πάρε και μερικούς απο αυτούς τους ηλίθιους μαζί σου...

    ReplyDelete
  2. Γιατί διαμαρτύρεσαι?
    Όλοι οφείλουμε να πληρώσουμεγια τη σωτηρία του "εθνους" των τραπεζιτών και λοιπών παρασίτων.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mια ζωή αυτά και γι' αυτά τα καθίκια πληρώνουμε Λύκε, γι' αυτό διαμαρτύρομαι.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...