August 10, 2012

Εσάς δε σας μαζέψανε ακόμα;



Αυτή την ερώτηση έκανε σήμερα μια "κυρία" απευθυνόμενη σε δύο μαύρους, που κάθονταν μπροστά της στο τρόλεϊ. Οι μαύροι, λογικό, δεν απάντησαν. Στην κυρία απάντησε μια όμορφη κοπέλα, που καθόταν πίσω από τους μαύρους. Στην αρχή ευγενικά, αλλά όταν η κυρία εξεμάνη κατά των μαύρων αναμασώντας επιχειρήματα των χρυσαύγουλων, της απάντησε όπως άρμοζε σε μια τέτοια "κυρία"...

Η συνειδητή "ανικανότητα" της πολιτείας να ελέγξει τους επικίδυνους ανεγκέφαλους της Χρυσής Αυγής, ρίχνει νερό στο μύλο άλλων ηλιθίων που βλέπουν στους μετανάστες τη ρίζα όλων των προβλημάτων τους. Δεν αργεί ο καιρός που το πογκρόμ που οργάνωσε ο Δένδιας κατά των μεταναστών, νομίμων και μη, θα αποτελέσει την αιτία και αφορμή που κάποιοι, φοβάμαι πολλοί, ηλίθιοι θα αναλάβουν να "ξεβρωμίσουν" τον τόπο. Κάνοντας πράξη το συγκεκριμένο σύνθημα της Χρυσής Αυγής, για το οποίο και μόνο θα έπρεπε να είχε ήδη παρέμβει η δικαιοσύνη και να χαρακτηρίσει το κόμμα, παράνομο.

Επειδή η δικαιοσύνη, όπως και η πολιτεία αδρανεί, είδαμε την εισβολή των χρυσαυγιτών στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό της Πάρου. Είναι σαφές ότι αν είχε πέσει στα χέρια τους ο Πακιστανός, θα τον είχαν λυντσάρει. Κάτι σύνηθες για ανθρώπους που κατηγορούνται με τα μισά άρθρα του Ποινικού Κώδικα και παραμένουν ελεύθεροι εκμεταλλευόμενοι την ασυλία του βουλευτή. Με πρώτο και καλύτερο τον Κασιδιάρη.

Η "παρούσα" στο λιμάνι του Πειραιά αστυνομική δύναμη, αποδείχτηκε πάλι απούσα. Και παρά την πρόθεση, παρά τις ζημιές στην κλούβα της αστυνομίας, δεν συνέλαβαν κανένα. Διότι που ακούστηκε να συλλαμβάνεις φίλους σου...

Τις συνέπειες όλων αυτών η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ σύντομα. Θα βρεθεί όμως πάλι ανέτοιμη. Γιατί η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να προβλέψει. Αλλά και γιατί οι συνέπειες θα είναι τέτοιες, που δεν θα 'θελε ούτε στα χειρότερα όνειρά της να βλέπει...








9 comments:

  1. Αγαπητό Swell,
    Εφόσον συλλέγεις γεγονότα και αντιδράσεις για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα σου μεταφέρω το παρακάτω φρέσκο περιστατικό που έγινε στη Κρήτη :

    Στη λαϊκή αγορά των Δειλινών, μετά το τέλος της λαϊκής, οι παραγωγοί συγκεντρώνουν όσα προϊόντα περισσέψουν και τα αφήνουν στην άκρη, μέσα σε σακούλες, προκειμένου να τα πάρουν οι άποροι συμπατριώτες μας. Έτσι έγινε και χθες. Ενώ, λοιπόν, μια άπορη ηλικιωμένη Ελληνίδα πήγε να πάρει μια σακούλα με κηπευτικά, «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, της την άρπαξε από τα χέρια. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την κατακραυγή των παραγωγών και του κόσμου κατά του μετανάστη. Τότε, ο 31χρονος λαθρομετανάστης, προφανώς επηρεασμένος από την προπαγάνδα των συμπαραστατών και αλληλέγγυων της αριστεράς και της… προόδου για τα «δικαιώματα του» άρπαξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο για τα καρπούζια και μαχαίρωσε με μανία τον πρώτο που βρήκε μπροστά του, έναν 42χρονο Έλληνα παραγωγό!

    Ο 42χρονος Έλληνας κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ -ευτυχώς- ο μαχαιροβγάλτης αφοπλίστηκε από τον κόσμο που τον παρέδωσε στην αστυνομία.

    Περισσότερα στο video : http://youtu.be/c2PNTwMkhjk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στην Κρήτη επίσης χθες, αγαπητέ Παρατηρητή, και νομίζω στο Ρέθυμνο, "άγνωστοι" σταμάτησαν με αυτοκίνητο μπροστά σε στάση λεωφορείου, βγήκαν από αυτό και μαχαίρωσαν τους Ινδούς που περίμεναν στη στάση. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο κι έφυγαν.

      Λες οι "άγνωστοι" και σ' αυτήν την περίπτωση να ήταν Πακιστανοί;

      Όταν πολλοί άνθρωποι πεινούν, τέτοια ακραία φαινόμενα και συμπεριφορές θα γίνονται πιο συχνές. Πόσο μάλιστα, όταν η αστυνομία και η κυβέρνηση εθελοτυφλούν, γιατί έτσι νομίζουν ότι εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα αμφοτέρων.

      Η διαδρομή ΠΑΣΟΚ-Χ.Α. καταγράφηκε και στις δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις. Και επιβεβαιώνεται καθημερινά.

      Delete
    2. Kαι που είσαι, Παρατηρητή, δες κι αυτό:

      http://dedousi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5599.html

      Delete
    3. Να βάλουμε μία τάξη. Κατ' αρχάς, η γενίκευση είναι λάθος. Ούτε όλοι καλοί, ούτε όλοι κακοί.

      Το μαχαίρωμα των Ινδών μπορεί κάλλιστα να έγινε από άλλους μετανάστες για το μεροκάματο, ή άλλες διαφορές. Πάρα πολλά τέτοια περιστατικά έχουν εσπευσμένα αποδοθεί σε Έλληνες ρατσιστές και στην συνέχεια, όταν μαθεύεται η αλήθεια, κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο οι "αντιρατσιστές". Λοιπόν, μην σπεύδουμε.

      Ο Σύρος (και όχι Πακιστανός) των Δειλινών μπορεί να πεινούσε, αλλά δεν τραβάς μαχαίρι, διότι και οι άλλοι πεινούν. Εκτός αυτού, κακώς βρισκόταν στην Ελλάδα. Ουδείς τον κάλεσε.

      Delete
    4. Eνώ με τις γενικεύσεις έχω κι εγώ ένα πρόβλημα, με τη Χ.Α. θεωρώ ότι είναι σωστό να γίνονται. Έχουν όλοι τους πολλά κοινά χαρακτηριστικά, με πρώτη την ηλιθιότητα.

      Delete
  2. Swell, ο Paratiritis αναπαράγει τακτικά προπαγάνδα των ανθελλήνων νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Καλό θα ήταν τα σχόλια τέτοιων μισάνθρωπων υποκειμένων να διαγράφονται από το ιστολόγιό σου. Όσο για τους ομοϊδεάτες του, ας μας εξηγήσουν για ποιο λόγο μέλη της Χρυσής Αυγής πωλούν ναρκωτικά σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων (ειδικά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα) καθώς και γιατί διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Όχι ότι περίμενα τίποτα καλύτερο από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου... Τουλάχιστον σε πολλές γειτονιές έχουν αρχίσει να συστήνονται 'Ομάδες Παρέμβασης', όπου οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευθούν στις κατάλληλες άοπλες και ένοπλες τεχνικές αυτοάμυνας / αντιμετώπισης των θρασύδειλων αληταράδων της Χρυσής Αυγής. Ξέχνα λοιπόν την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. If you want to get something done and over with, do it yourself. Ο νοών νοείτω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @SKANDALO ... έτσι και σε πιάσω στα χέρια μου θα βγεις ο μισός. Τότε θα δεις τι σημαίνει Μισάνθρωπος !

      Delete
  3. paratiritis ψοφα ρε μαλακα που απειλεις κι όλας παλιοτσογλάνι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όπως όλα τα χρυσαύγουλα έτσι και ο paratiritis κρύβεται πίσω από την ανωνυμία.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...