August 14, 2012

Το αλτσχάιμερ του ΠΑΣΟΚ



Φαίνεται ότι το αλτσχάιμερ του ΓΑΠα, ο οποίος στο εξωτερικό κατακεραύνωνε την πολιτική του, μεταδόθηκε και στα υπόλοιπα στελέχη. Μετά τα ελληνικά του ΓΑΠα, δηλαδή, κόλλησαν και το αλτσχάιμερ του ιδίου. Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για το υπουργείο ΠΡΟΠΟ έκανε δήλωση για τη δολοφονία του Ιρακινού, όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι "το κέντρο της Αθήνας για να αλλάξει χρειάζεται να του δώσουμε “ζωή”, όχι να αφαιρούνται “ζωές”. Να εξαλείψουμε το έγκλημα, όχι να το αφήσουμε να αυξηθεί.  Οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες, πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους. Μόνο με την εμπέδωση ενός κλίματος ασφάλειας για όλους τους κατοίκους των Αθηνών και την εφαρμογή του νόμου έναντι όλων, μπορούμε να ξεπεράσουμε την γκετοποίηση και την εγκληματικότητα."  

Οι Πασόκοι ξεχνούν τις δηλώσεις των Λοβέρδου και Χρυσοχοΐδη για τους μετανάστες και τις υγειονομικές βόμβες. Για τα γκέτο μεταναστών που αποτελούσαν θύλακες εγκληματικότητας. Ξεχνούν τις δηλώσεις που είχαν σαν πρώτο αποτέλεσμα των είσοδο των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Δεύτερο αποτέλεσμα είναι οι αυξανόμενες, καθημερινές πλέον, επιθέσεις κατά μεταναστών.

Οι αλήτες του αποκόμματος του ΠΑΣΟΚ, με πρώτο τον Βενιζέλο, θεωρούν ότι ο κόσμος έχει το ίδιο IQ με αυτούς που ψήφισαν τον ΓΑΠα στις τελευταίες εκλογές. Κι έτσι πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς.


Πηγή φωτό: tromaktiko.blogspot.gr








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...