September 8, 2012

Σαν τους κλέφτες!




Σαν τους κλέφτες θα περάσουν από τη Θεσσαλονίκη και τη ΔΕΘ οι Σα(χλα)μαράς και Βενιζέλος. Θα συναντηθούν με κάποιους παράγοντες και μετά θα φύγουν. Τέρμα η παρουσία όλου του υπουργικού συμβουλίου. Τέρμα οι φανφάρες και οι ομιλίες στους παραγωγικούς φορείς. Τέρμα οι συνεντεύξεις τύπου, όπου παρά τον αυστηρό έλεγχο του ποιός ρωτά και τί, υπάρχει η πιθανότητα να γίνει και μια "κακή" ερώτηση και μετά πιασ' τ' αυγό και κούρευτο. Όπως έγινε με τον Καραμανλή όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το Βατοπαίδι. Τέρμα και τα "πρώτα τραπέζια πίστα" των υπουργών και των παρατρεχάμενων στα τοπικά μπουζουξίδικα.

Η αστυνομική παρουσία πάντως θα είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές. Και αυτό, παρά την ολιγόωρη παρουσία των δύο πολιτικών. Γιατί η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ φοβούνται τις αντιδράσεις. Κι έτσι η τοπική αστυνομική δύναμη ενισχύθηκε με δυνάμεις από την Αθήνα και άλλες περιοχές.  Η αστυνομία, σταθερή στο ρόλο της, προστατεύει τους κλέφτες. Της ζωής των ανθρώπων.

2 comments:

  1. Λάθος επικοινωνιακό το ότι εμφανίστηκε για τα εγκαίνια. Από τη στιγμή που δεν έχει τίποτα να εξαγγείλει, έπρεπε να μείνει σπίτι του.

    ReplyDelete
  2. Προφανώς κάτι τον "έτρωγε" και πήγε...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...