October 12, 2012

Ο εκφασισμός της κοινωνίας καλά κρατεί...



Ο εκφασισμός της κοινωνίας που άρχισε από το "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ, τότε του ΓΑΠα και τώρα του Βενιζέλου, με τις δηλώσεις των Χρυσοχοΐδη και Λοβέρδου κατά των μεταναστών και των οροθετικών πορνών, συνεχίζεται επάξια από την κυβέρνηση του Σα(χλα)μαρά, με τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η ναζιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών να μάθει τα παιδιά αλλοδαπών που φιλοξενούνται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας. Και ο υπουργός Στυλιανίδης, αυτό το γελοίο υποκείμενο, ζήτησε από τις Περιφέρειες να του στείλουν τα στοιχεία αυτά. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο Στυλιανίδης έσπευσε να δηλώσει ότι τα στοιχεία θα είναι αποκλειστικά στατιστικά. Ο σάλος δημιουργήθηκε γιατί προεκλογικά οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχαν δεσμευτεί ότι αν έμπαιναν στη Βουλή, θα πέταγαν έξω από τα νοσοκομεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς τους αλλοδαπούς και τα παιδιά τους, για να βάλουν στη θέση τους Έλληνες.

Θα μάθει δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι σε ένα σταθμό φιλοξενούνται 10 παιδάκια αλλοδαπών και θα περάσουν το στοιχείο σε ένα excel που θα φτιάξουν επί τούτω, για να βγάζουν δείκτες...  Και δεν θα πάνε στο σταθμό για να πετάξουν έξω αυτά τα παιδιά για να βάλουν στη θέση τους ελληνόπουλα, όπως έχουν δεσμευτεί ότι θα κάνουν οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό πιστεύει ο Στυλιανίδης.

Εκφασίζουν οι ίδιοι την κοινωνία, αγνοώντας ότι πολύ σύντομα θα το βρουν μπροστά τους. Και τότε, δεν θα τους σώσουν ούτε τα ελικόπτερα. Οι Χρυσαυγίτες, κατά τα άλλα, είναι πιστοί Χριστιανοί. Όπως ακριβώς και οι παπάδες.

 ΥΓ. Από τη χθεσινή επίθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ΧΥΤΗΡΙΟ. Ο βουλευτής Παναγιώταρος και "οι γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες". Αποδεικνύεται ότι οι Χρυσαυγίτες, εκτός των νηπίων, έχουν και άλλα "ενδιαφέροντα"...






12 comments:

  1. Οδηγούν τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια αδελφέ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναρωτιέμαι, να μην το καταλαβαίνουν δεν το πιστεύω. Δεν σκέφτονται όμως τι θα γίνει όταν όλοι αρχίσουν να βγαίνουν στους δρόμους, με άγριες διαθέσεις και καθημερινά;

      Delete
    2. Ισως αυτο ακριβως να θελουν τελικα...

      Delete
    3. Ελπίζω να μην έχουν αυτό τον στόχο...

      Delete
  2. Ας διαβάσουμε για την Δημοκρατία της Βαιμάρης και θα μάθουμε πολλά για το μέλλον μας αν είναι αλήθεια πως η ιστορία επαναλαμβάνεται.
    Μόνο που η αντίσταση σε όσα μας κάνουν δεν γίνεται από τους καναπέδες ούτε με τα πληκτρολόγια κι εκείνοι που σταθερά κατέβαιναν στους δρόμους κουράστηκαν πια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο Ίρμα. Αλλά, σκέψου η προγιαγιά αυτού κάνει τον πρωθυπουργό, αυτοκτόνησε τη μέρα που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Και ο δισέγγονός του κάθεται προσοχή μπροστά στην Αδόλφα Μέρκελ και αυτό που συμβολίζει. Το 4ο Ράιχ.

      Delete
  3. Το ζήτημα είναι η Χρυσή Αυγή ορίζει πια την πολιτική ατζέντα κι όχι η κυβέρνηση ή το κίνημα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστά, η κυβέρνηση τουλάχιστον καθορίζει την πολιτική της σχετικά με την ασφάλεια, παίρνοντας σα βάση τις πράξεις και τις δηλώσεις των χρυσαύγουλων...

      Delete
  4. Η κοινωνία ήταν φασιστική και τώρα απλά άνθισε με το φως του πράσινου ήλιου του πασοκ για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο μπας και τη γλιτώσουν. Η δεξιά είναι γκόμενα του πασοκ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο πράσινος ήλιος ήταν ληγμένο χόρτο, γι' αυτό χάζεψε ο κόσμος.

      Delete
    2. Ληγμένο αλλά με ωραίο trip. Και ως συνήθως τα όμορφα "ταξίδια" έχουν άσχημη προσγείωση. "Παρακαλώ προσδεθείτε.Θα κουνηθούμε"

      Delete
    3. Aυτό δεν είναι κούνημα. Τα μούτρα μας σπάσαμε κι ακόμη χειρότερα...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...